NHL bjuder på hockey i världsklass!

Image
Viasat Hockey - NHL

Viasat är först i världen med att kunna erbjuda alla NHL-matcher i direktsändning både på TV, via webb och mobil. Årets NHL-bevakning är den största satsningen på NHL någonsin, där tittarna varje vecka får matcher, analyser och alla mål – på bästa sändningstid.

Spelarna är både stora och snabba. Klart att det smäller lite extra i sargerna i NHL, världens bästa liga. Med Viasat får du direktsänd hockey av högsta kvalitet.

NHL, National Hockey League, anses av många vara världens bästa hockeyliga. Det beror förstås på att man lyckats samla de bästa spelarna från hela världen. NHL består av spelare från sammanlagt 16 länder där Sverige bidrar med många duktiga hockeyspelare. Fjolårsvinnarna Chicago Blackhawks hade förra säsongen fyra svenskar med i laget, Niklas Hjalmarsson, Johnny Oduya, Marcus Kruger och Viktor Stålberg.

Ett annat lag med många svenskar är Detroit Red Wings, där numera även Daniel Alfredsson ingår, tidigare lagkapten i Ottawa Senators under flera år. Innebär detta att Detroit, med elva Stanley Cup-vinster i historien, kan gå hela vägen denna säsong? Vem vet? Säkert är att även Pittsburgh Penguins, Boston Bruins, New York Rangers och flera andra lag gärna vill var med ända till slutet.

Säsongen 2013/14 inleds i oktober och de sista grundseriematcherna spelas i april 2014. Därefter är det dags för slutspel och finalmatcher. Vägen till final är alltså lång och mödosam. Bara de starkaste vinner…                                 

Viasat Hockey har visat NHL sedan 2011 och har sändningsrättigheterna till och med säsongen 2015/2016.

VISSTE DU ATT: NHL har fortfarande två konferenser, en i öst och en i väst. Samtidigt har det blivit fyra nya divisioner: Pacific, Central, Atlantic och Metropolitan Division. De tre lagen som placerar sig högst i de fyra divisionerna går direkt till slutspel. Sedan är det wild card-race om de återstående två slutspelsplatserna i respektive konferens.

 

BESTÄLL SPORTPAKETET

Beställ Viasats sportpaket

Med Viasats Sportpaket får du 4 kanaler späckade med de allra största rättigheterna - Premier League, Champions League,
Formel 1, NHL, HockeyAllsvenskan m.m.

 

Upptäck Sportpaketet

Viasats Sportpaket

Ingår i Sportpaketet

Viasat Hockey - rättigheter

Några rättigheter som ingår när du beställer Viasats Sportkanaler:

Fotboll: Champions League,
Premier League

Motor: Formel 1, Nascar, Moto GP, GP2

Hockey: NHL, HockeyAllsvenskan

Viasat sänder live från NHL, världens bästa största och hetaste hockeyliga. NHL samlar de bästa spelarna från hela världen. Följ hela serien och ta även del av intervjuer, reportage och analyser. Med Viasat fyller du din TV-tablå med livehockey av toppklass.