Välkommen till Viasat Ger Tillbaka!

Du ska trivas hos oss som kund – med Viasat Ger Tillbaka vill vi belöna dig lite extra.

Aktuellt just nu

Välkommen till Viasat Ger Tillbaka

Viasat Ger Tillbaka – endast för dig som är kund hos oss på Viasat. Här hittar du erbjudanden, tävlingar, resor och mycket mer, så håll ögonen öppna efter den röda symbolen – den betyder att något spännande är på gång! Här nedan ser du vad som är aktuellt just nu.

MER DORA OCH SVAMPBOB

Nicelodeon

Nu får du tillgång till ännu fler populära figurer – se Nickelodeons SvampBob, Dora Utforskaren och deras vänner direkt i Barnbiblioteket! Tävla med Viasat Ger Tillbaka och vinn ett coolt Nickelodeon-kit!
Läs mer »

Tjuvarnas Jul

Tjuvarnas jul

Den 14 november har ”Tjuvarnas Jul – Trollkarlens Dotter” biopremiär och just nu kan du som Viasat-kund vinna biobiljetter till den spännande filmen! Ta med en familjemedlem eller vän och se filmen på valfri biograf.
Läs mer »

EVENT – PREMIER LEAGUE

STUDIOEVENT – PREMIER LEAGUE

Den 22 november bjuder Viasat Ger Tillbaka in våra Viasat-kunder att exklusivt ta del av Premier League och matchen mellan Arsenal – Manchester United – på plats i vår studio…
Läs mer »

Vinn filmmys-kit

Vinn filmmys-kit

Just nu kan du som är Viasat-kund med filmpaket exklusivt se nya Disney Movies On Demand kostnadsfritt. För att du ska få bästa möjliga filmstund till din Disney-film tävlar...
Läs mer »

Tävling julklappar

Julkalender

Viasat Ger Tillbaka tävlar ut fina julklappar i samband med  nya säsongen av Äventyrsdags. Se Jul i november på Cartoon Network varje dag 1-24 november!
Läs mer »

Vinn biobiljetter

The Hunger Games: Mockingjay, Part 1

Den 19 november har senaste Hunger Games-filmen - Mockingjay, Part 1 - biopremiär och just nu kan du som Viasat-kund vinna biobiljetter till filmen…
Läs mer »

FIlmresa till London

VGT Filmresa till London

Upplev den fantastiska staden London på en spännande och exklusiv resa med fokus på FILM. Vi kommer att gå på filmvisning, Harry Potter-tour och mycket mer...
Läs mer »

Star Wars Rebels-tävling!

Star wars Rebels

I samband med premiären av Disney XD’s helt nya serie Star Wars Rebels tävlar vi ut coola prylar från bl a Disneystore.se – ta chansen och bli en våra vinnare!
Läs mer »

MUMINFAMILJEN PÅ RIVIERAN

Muminfamiljen på Rivieran

Den 31 oktober har Muminfamiljen på Rivieran biopremiär och just nu kan du som Viasat-kund vinna biobiljetter valfri biograf!
Till tävlingen »

Tyck till om VGT

Tipsa oss!

Viasat Ger Tillbaka har skapats för att belöna dig som kund och det är därför viktigt att vi får din respons hur vi kan bli ännu bättre. Här har du chansen att tycka till.
Läs mer »