Vi frivisar Viasat Film i jul

Anmäl dig nedan och läs om våra andra tävlingar och erbjudanden.

Aktuellt just nu

Välkommen till Viasat Ger Tillbaka

Viasat Ger Tillbaka – endast för dig som är kund hos oss på Viasat. Här hittar du erbjudanden, tävlingar, resor och mycket mer, så håll ögonen öppna efter den röda symbolen – den betyder att något spännande är på gång! Här nedan ser du vad som är aktuellt just nu.

 

Frivisning: Viasat Film

Mellan 24 december och 6 januari frivisar vi hela vårt fantastiska filmpaket med sex filmkanaler, filmbibliotek i din box och Viaplay.se. Dygnet runt. Utan reklam. När och var du vill. Anmäl dig nu så kan du se fram emot en fullspäckad filmjul!
Läs mer »

VINN BIOBILJETTER

Viasat Ger Tillbaka - Jönssonligan

Nu är Jönssonligan äntligen tillbaka – och det i helt ny tappning. Tävla med Viasat Ger Tillbaka och se den spännande filmen tillsammans med en vän på valfri biograf. Den 16 februari 2015 har Jönssonligan - Den Perfekta Stöten biopremiär...
Tävla här »

TÄVLING – VIOLETTA

Violetta

Fira jul med Disney och Violetta – tävla med Viasat Ger Tillbaka och vinn fina julklappar från Disney! I jul är mys framför Disneys alla härliga program och filmer en självklarhet och varje måndag, onsdag och fredag kl. 16.00 visas nya avsnitt av Violetta... 
Läs mer »

SUNE I FJÄLLEN

Sune i fjället

Den 19 december har senaste Sune-filmen Sune i Fjällen biopremiär. Vinn biobiljetter till julens stora familjekomedi! Ta med en familjemedlem eller vän och se filmen på valfri biograf.
Läs mer »

VINN NICKELODEON-KIT

Nicelodeon

Tävla med Viasat Ger Tillbaka och vinn ett coolt Nickelodeon-kit med bland annat SvampBob Fyrkant onepiece, minigosedjur, ryggsäck och att skoj!
Läs mer »

Vinn filmmys-kit

Vinn filmmys-kit

Just nu kan du som är Viasat-kund med filmpaket exklusivt se nya Disney Movies On Demand kostnadsfritt. För att du ska få bästa möjliga filmstund till din Disney-film tävlar...
Läs mer »

Star Wars Rebels-tävling!

Star wars Rebels

Nu visas Disney XD’s helt nya serie: Star Wars Rebels och Viasat Ger Tillbaka tävlar därför ut coola prylar från bl a Disneystore.se – ta chansen och bli en våra vinnare!
Läs mer »

Tyck till om VGT

Tipsa oss!

Viasat Ger Tillbaka har skapats för att göra det där lilla extra för dig som kund och det är därför viktigt att vi får din respons hur vi kan bli ännu bättre. Här har du chansen att tycka till.
Läs mer »