Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Känn spänningen i publiktäta Bundesliga

En av Europas största fotbollsligor spelas i Tyskland. Bundesliga drog igång strax efter semestern och spänningen på läktaren är hög tidigt in i säsongen. I år sägs Bayern München och Dortmund ligga bäst till i vinstjakten, men mycket kan hända innan pokalen delas ut i maj.

Bundesliga spelschema 2019/2020

Att se Bundesliga live är utan tvekan en av de mest underhållande upplevelserna en äkta fotbollsfantast kan ägna sig åt. Stämningen på läktarna är alltid hög och biljetterna till arenorna ofta slutsålda i god tid före matcherna. Tyska ligan huserar några av världens största fotbollslag. Storlag som Bayern München, RB Leipzig och Dortmund är alla med för att göra upp i årets omgång.

Bundesligas spelschema har en klassisk avsparkstid på lördagseftermiddagar, men matcherna spelas hela helgen. Hos Viasat kan du se matcherna live och uppleva känslan av fotbollsgemenskap varje vecka fram till finalen.

Vilka svenskar imponerar i Bundesliga 2019/2020?

Precis som tidigare säsonger är hoppet om RB Leipzig-spelaren Emil Forsbergs poängjakt stort även i år. Ingen kommer att höja på ögonbrynen om hans namn återfinns högt upp i poängligan i slutet av säsongen.

Robin Quaison gjorde flera mål för Mainz 05 förra säsongen och startade omgången 2019/2020 med att fortsätta imponera.

I Werder Bremen hittar vi bland andra försvararen Ludwig Augustinsson, 24-åringen som blir mer och mer eftertraktad i ligafotbollens värld för varje strålande säsong som går.

Var med och ladda för svenskarnas säsong i årets version av Bundesliga – de lär inte göra oss besvikna den här säsongen heller.

Stjärnlagen i Bundesliga

Bayern München har dominerat guldpallen flera säsonger i rad, men nu finns chanser till ett tronskifte i tyska ligan. Framför allt är det Borussia Dortmund som förväntas sticka ut. Laget har gjort flera starka värvningar inför säsongen. Om de nya skickliga spelarna kommer att ta laget till vinst återstår att se. Klart står att Dortmund som minst kommer att bjuda upp till en spännande och underhållande kamp.

Även om titelförsvarande Bayern München har relativt låga odds på vinst och Borussia Dortmund ses som årets stora utmanare, finns det ett lag till att hålla ett extra öga på. RB Leipzig har tidigare fått en del ris på grund av att de inte anses vara ett traditionellt fotbollslag. Framför allt på grund av att företaget Red Bull har tagit över fotbollsklubben. Samtidigt spås de vara på god väg att stärka sig som utmanare till Bayern München på lång sikt. Kanske blir årets säsong det stora genombrottet? Låt Bundesliga 2019/2020 bli en oförglömlig upplevelse genom att följa fotbollstraditionerna i tyska ligan med matcher varje veckoslut.

Vi är spänningen. Vi är Bundesliga.

Säkra ditt sportutbud redan idag!

  • Film, sport eller både och? Välj det tv-paket som passar dig bäst!

  • Kom igång idag med underhållning på alla dina skärmar -Viaplay ingår!

  • Tv-box: 0 kr

  • Kombinera med bredband

Bindningstid och kampanjperiod 24 mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån