Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Se Europas bästa lag i jakten på Champions League-pokalen

Champions League är fotbollsvärldens mest prestigefyllda klubblagsturnering och följs varje år av miljontals fans världen över. Med Viasat följer du hela turneringen och ser alla matcher live, från höstens gruppspel till den enorma Champions League-finalen i Istanbul den 29 maj 2021. Upplev fotboll när den är som bäst och ta del av festen du också!

Stämningen som byggs upp när en ny UEFA Champions League-säsong drar igång går nästan att ta på. Vilka kommer att dominera? Vilka kommer att skrälla? Vilka kommer att stå i finalen? Se Champions League på tv. Med Viasat kan du se samtliga matcher live. Favoritlaget eller stormatchen? Det spelar ingen roll – du kan se allt! Några av Sveriges främsta experter och kommentatorer samlas varje omgång för att guida dig rätt bland gruppspel, placeringar och poäng. De ger dig genomtänkta analyser, jämförelser med tidigare säsonger och kastar ljus på de senaste stjärnorna och snackisarna. Vi lovar dig, att lyssna på proffs som Ola Wenström, Erik Niva, Bojan Djordjic och Glenn Strömberg höjer Champions League-sändningarna till nästa nivå. Häng med från start med Viasat, och se alla livematcher från topplagen i Europa!

Världens största klubblagsturnering – se UEFA Champions League på tv! Champions League är världens störst och mest prestigefyllda klubblagsturnering med en historia som sträcker sig ända till 1950-talet. Flest pokaler har giganterna från den spanska huvudstaden, Real Madrid, med totalt 13 vinster.

Vilka vinner Champions League 2020/2021? De flesta storlagen höll för trycket och lyckades kvalificera sig till åttondelsfinalerna som drar igång i februari. En given höjdpunkt blir mötet mellan Barcelona och fjolårsfinalisterna Paris Saint-Germain. Redan här kommer vi alltså få se en gigant falla. Förra säsongen tog det tyska storlaget Bayern München hem pokalen, detta efter att ha slagit franska PSG i finalen inför tomma läktare i Lissabon. Enligt oddsen har FC Bayern goda chanser att försvara sin titel 2021, därefter är det Manchester City och Liverpool som hålls som de största utmanarna om titeln Allt kan dock hända i Champions League och räkna aldrig bort lag som Juventus, Real Madrid och Atletico Madrid.

Svenska spelare i Champions League Emil Forsberg i RB Leipzig och Dejan Kulusevski i Juventus är de största svenska namnen som fortfarande är kvar i turneringen. I tyska Borussia Mönchengladbach hittar vi även Oscar Wentd och på tränarbänken i Barcelona assisterar fortsatt Henrik Larsson. Manchester United, med landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf i laget, slutade trea i sin grupp och kvalificerade sig därmed inte till åttondelsfinal. Häng med hela vägen till Champions League-finalen i Istanbul den 29 maj! Det spännande slutspelet drar igång den 16 februari.

Vi är hejaklacken. Vi är Champions League.

Säkra ditt sportutbud redan idag!

  • Film, sport eller både och? Välj det tv-paket som passar dig bäst!

  • Kom igång idag med underhållning på alla dina skärmar -Viaplay ingår!

  • Tv-box: 0 kr

  • Kombinera med bredband

Bindningstid och kampanjperiod 24 mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån