Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Spänning och engagemang i Hockeyallsvenskan från C More

Följ Hockeyallsvenskan från C More, den näst högsta nivån i den svenska ishockeyns seriespel. Här kämpar herrlagen om det stora och viktiga klivet upp till den högsta ligan. Med drömmen om SHL ständigt närvarande blir matcherna fulla av dramatik, spänning och spelarglädje. Klassiska lag som Leksand och AIK gör i år upp i Hockeyallsvenskan från C More – häng med på resan!

Hockeyallsvenskans upplägg och format

Upplägget för ishockeyns seriespel har förändrats på olika sätt genom åren. Från början avsåg namnet Hockeyallsvenskan den högsta ligan. Idag är det den näst högsta ligan.

Hockeyallsvenskan spelas i 52 omgångar där 14 lag möts två gånger borta och två gånger hemma. Den allsvenska finalen avslutar seriespelet. Då möts de två lag som har placerat sig högst upp i tabellen för att göra upp om titeln. Vinnaren av Hockeyallsvenskan koras i mars 2020. En slutspelsserie mellan lag 3 och lag 8 spelas också. Lagen spelar om att få en plats till direktkvalet mot de två lag som placerat sig längst ner i SHL. Även förloraren av den allsvenska finalen får en chans att ta sig upp i SHL. För de som tar sig till direktkvalet är det sedan bäst av fem matcher som gäller. På samma sätt riskerar de två sämst placerade lagen i Hockeyallsvenskan att flyttas ned till Hockeyettan.

Vilket lag vinner Hockeyallsvenskan?

Inför säsongsstart låg Modo bäst till i oddsen för att vinna Hockeyallsvenskan säsongen 2019/2020. En bit efter låg Västerås IK och Timrå IK. Nu har både Leksands IF och AIK klättrat upp i oddstabellerna, liksom Karlskrona HK och Almtuna IS. Vem som vinner årets säsong återstår att se, men klart står att spänningsnivån är högre än på länge.

Se Hockeyallsvenskan live

Se Hockeyallsvenskan från C More och följ alla matcher live. Det finns många fördelar med att se hockeyallsvenskan på tv. Du har de professionella kommentatorerna med dig under matchen och missar inga avgörande vändningar. Samtidigt kan du optimera tittandet genom att samla ihop andra ishockeyfantaster och heja fram vinnarna på hemmaplan. Du ser fortfarande matcherna live. Hockeyallsvenskan är som bäst när du är med i stundens hetta, där det verkligen händer.

Vi är drömmen om högsta ligan. Vi är Hockeyallsvenskan.

Säkra ditt sportutbud redan idag!

  • Film, sport eller både och? Välj det tv-paket som passar dig bäst!

  • Kom igång idag med underhållning på alla dina skärmar -Viaplay ingår!

  • Tv-box: 0 kr

  • Kombinera med bredband

Bindningstid och kampanjperiod 24 mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån