Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Spanska La Liga från C More bjuder på stjärnspäckad och livesänd spänning

Följ den rafflande fotbollsligan i Spanien och se de stjärnspäckade lagen göra upp om den eftertraktade ligatiteln. Säsongen är igång och du kan se hela La Liga live med C More från Viasat.

Många, inte minst Uefa, menar att La Liga är världens bästa fotbollsliga. Den anrika ligans historia sträcker sig ända till 1920-talet. Med ständigt aktuella storlag som FC Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid är det inte konstigt att ligan lockar fotbollsfans från hela världen att följa de spanska fotbollsstriderna.

Kommer Barcelona att kamma hem ännu en ligatitel eller är superlagen från Madrid redo att utmana? Var med när den spanska fotbollsfesten drar igång på riktigt! C More Sport får du all fotboll du behöver.

FC Barcelonas främsta utmanare i spanska ligan

FC Barcelona presterade starkt förra säsongen och har lägst odds att ta hem guldet i år. Förra säsongen halkade Real Madrid efter en bit in i säsongen. I år tror många på att de håller en jämnare takt, även om ett ytterligare hot finns hos Atlético Madrid. Lagets toppvärvning i form av den högintressante spelaren João Félix förväntas ge hög utdelning.

Bland uppstickarna som kan överraska hittar vi Valencia och Real Sociedad. Det sistnämnda laget har satt ihop en imponerande, bred trupp med stor potential. Leganés, Granada och Mallorca lär däremot få kämpa ordentligt för att hålla sig kvar.

De svenska spelarna i La Liga

Det är uppe i Baskien som de svenska La Liga-spelarna gömmer sig. Alexander Isak anslöt till Real Sociedad i år och förväntas bjuda laget på många skickliga mål. Försäsongen gick bra och Isak lär få visa vad han går för på planen tidigt. John Guidetti spelar för Deportivo Alavés, där han inte levererat som förväntat sedan VM i Ryssland. Med rätt träning tros han dock kunna hitta tillbaka och glänsa på planen igen.

La Liga spelschema 2019/2020

Spelschemat i La Liga sträcker sig från augusti till maj och rymmer ett stort antal spännande möten. Var med när varje mål görs och följ alla avgörande matcher live för att få den bästa fotbollsupplevelsen.

Vi är fotbollsfans. Vi är La Liga.

Säkra ditt sportutbud redan idag!

  • Film, sport eller både och? Välj det tv-paket som passar dig bäst!

  • Kom igång idag med underhållning på alla dina skärmar -Viaplay ingår!

  • Tv-box: 0 kr

  • Kombinera med bredband

Bindningstid och kampanjperiod 24 mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån