Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00
Mina Sidor

Se världens häftigaste motorcykelserie, MotoGP, live hos Viasat Sport

Serien MotoGP är högst rankad inom roadracing och motsvarar bilsportens Formel 1 i motorcykelvärlden. Ta del av kompetenta kommentatorer, samlingsklipp med höjdpunkter och intressanta analyser när du väljer att titta på MotoGP-sändningarna hos Viasat.

Snabba motorcyklar har fascinerat motorsportvärlden länge. MotoGP organiserades första gången av FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) år 1949 och har sedan dess skördat stora framgångar som tävling och event. Mästerskapet har följare världen över och varje gång ett Grand Prix hålls skapas stora rubriker på många av världens kändaste löpsedlar. Den nervkittlande känslan när en förare vågar ta den snäva kurvan i lite för hög fart sprider sig från motorcykeln, vidare ut i publikens sus och går rakt igenom tv-rutan.

Se den högsta serien inom roadracing, MotoGP, live

Att se MotoGP live är en upplevelse du sent ska glömma. Även om du inte har möjlighet att fysiskt närvara vid en tävling kan du få den ultimata tv-upplevelsen hemma i soffan. Viasat Sport sänder live från alla kval, race och träningar för att du som är intresserad ska få en ordentlig dos motorcykelglädje levererad hem till dig. Med djupgående analyser och spännande bakgrundsfakta som grund från kommentatorerna kan du hänga med och njuta av händelserna i varje Grand Prix live.

MotoGP på tv i olika klasser

Idag delas MotoGP upp i totalt fyra olika klasser – Moto3, Moto2, Moto Grand Prix och MotoE. De första tre klasserna körs med fyrtaktsmotorer. Den senast tillagda klassen MotoE körs med elmotorer. Samtliga klasser kan du följa live med Viasat Sport.

Se MotoGP på tv 2020

Till följd av covid-19 har stora delar av idrottsvärlden stannat av. Men en sak är säker: när liveidrotten rycks från tablån kvarstår behovet av sport. För att kunna tillgodose våra tittare med de senaste fördjupningarna, reportagen och intervjuerna från sportvärlden är vi glada över att kunna erbjuda extrainsatta sportsändningar i sportkanalerna hos tillvalspaket Viasat Sport och på Viaplay.

Under länken kan du läsa mer om de nya sändningarna.

Viasat Sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån

Copyright © Viasat AB 2020