Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Se de italienska storspelarna göra upp i legendariska Serie A

Så var det dags för version nummer 118 av den italienska ligan i fotboll! En tid fylld av spänning, förväntan och fotbollsglädje väntar. C More visar Serie A live, från första avspark i augusti till slutsignalen i maj.

Italienarna är sedan länge kända för sina starka framgångar i fotbollens värld och Serie A är det främsta beviset. Här kämpar de bästa italienska fotbollslagen om att ta hem den prestigefyllda titeln varje år, och har så gjort under olika upplägg sedan säsongen 1929/1930. Drömmen för de italienska spelarna är att vinna ”trippeln”, med vinst i Uefa Champions League, Serie A och Coppa Italia.

Det bästa Serie A-utbudet på tv

Italienska ligan är inte bara populärt i Italien, utan en tradition att följa i hela Europa. Hos C More kan du se varje match live och suga in kunskapen från de välkända kommentatorernas djupgående analyser och jämförelser.

Starka titelförsvarare och heta rivalmöten i Serie A

När Serie A 2019/2020 är igång innebär det att startskottet har gått för samtliga europeiska fotbollsligor. Fotbollsfesten fortsätter hela vägen fram till nästa sommar då vinnarna i respektive liga koras. I Serie A har Juventus dominerat de senaste tio åren. Även denna säsong marscherar Juventus in på planen med en stark trupp, redo att ta sig an alla försök till motstånd.

Juventus främsta utmanare i år ser ut att bli Inter. Lagets nye tränare Antonio Conte har värvat storspelare som Diego Godin, Romelu Lukaku och Stefano Sensi och verkar kunna gå långt om skadeläget hålls stabilt. Även Napoli, Milan och Roma tros kunna skapa ett hårt tryck på Juventus-matcherna.

Extra intressant blir det att följa de före detta Roma-tränarna Aurelio Andreazzoli och Eusebio Di Francesco i Genoa GFC respektive UC Sampdoria. Derby della Lanterna – självklart livesänt hos C More.

Så går det för svenskarna i Serie A

Sverige bidrar med flera supertalanger i den italienska ligan i år, vilket kanske placerar Serie A närmare hjärtat hos de svenska fotbollsfansen. Yttern Dejan Kulusevski spås exempelvis en strålande framtid och spelar i nuläget i Atalanta. Svensk-italienske Riccardo Gagliolo spelar mittback i Parma FC, där han gör bra ifrån sig. Mittfältaren Albin Ekdal har länge spelat italiensk fotboll och är i nuläget en viktig bricka i spelet i Sampdoria.

Serie A spelschema 2019/2020

För att kunna hålla koll på vilka datum de bästa matcherna sänds kan det vara bra att kolla in spelschemat för Serie A. Säsongens spelschema lottades i juli och bjuder på många intressanta möten. Vinteruppehållet äger rum sista veckan 2019 och första veckan 2020.

Vi är fotbollsunderhållningen. Vi är Serie A.

Säkra ditt sportutbud redan idag!

  • Film, sport eller både och? Välj det tv-paket som passar dig bäst!

  • Kom igång idag med underhållning på alla dina skärmar -Viaplay ingår!

  • Tv-box: 0 kr

  • Kombinera med bredband

Bindningstid och kampanjperiod 24 mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån