Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Stjärnspäckat och fartfyllt i SHL från C More

Att se SHL live på tv frammanar nästan lika mycket spänning som att sitta på plats med favoritlagets halsduk virad runt halsen i ishallen. Den tuffa tacklingen, den snabba vändningen och det obeskrivligt skickliga målet äger rum nu, i denna sekund, och den varma känslan av hockeygemenskap går genom rutan. Följ hela SHL från C More och missa inte en enda match från säsongen.

Från Klass I till SHL

Svenska mästerskap i hockey började spelas redan i början av 1920-talet. Det var Raoul Le Mat, en amerikansk filmdirektör, som introducerade sporten i landet. Den högsta serien i Sverige har haft många olika namn genom åren. De första åren kallades den för Klass I. Några år in på 1930-talet fick den namnet Elitserien, för att i efterföljande decennium kallas för Svenska serien. Kring andra världskrigets slut delades ligan in i två grupper kallade Division I Norra och Division I Södra. I mitten av 1970-talet slogs dessa ihop till en Division I-serie. Elitserien och Svenska Hockeyligan följde därpå. Sedan 2013 heter den högsta ligan i ishockey i Sverige SHL, för att stärka den internationella identiteten. Många människor världen över följer SHL. Tv är det optimala verktyget för att kunna följa händelserna i realtid.

Följ hur det går för ditt SHL-lag i tabellen

Utifrån tabellen kan du utläsa hur den aktuella poängställningen ser ut i ligan. Då får du en snabb överblick över hur den totala ställningen ser ut och kan följa SHL live med god kännedom om förutsättningarna för respektive lag. Att se SHL på tv är ett nöje många svenskar ägnar sig åt varje vecka när säsongen pågår. I SHL kan varje lag få 0, 1, 2 eller 3 poäng. 0 poäng får man om man förlorar på ordinarie matchtid. 1 poäng får det lag som efter förlängning eller straffar förlorar. 2 poäng får det lag som vinner en match efter förlängning eller på straffar. 3 poäng får segraren i en match som spelas färdigt på ordinarie tid.

Vem vinner SHL-säsongen 2019/2020?

Det är alltid lika spännande att följa vägen fram till guldet, oavsett vinnare. Men visst är det något speciellt när favoritlaget klättrar uppåt i tabellen. Nu har Frölunda legat bäst till för att ta hem årets titel i SHL ett tag. Andrahandsfavoriter för att kamma hem guldet 2019/2020 är Färjestad BK och Luleå Hockey. Tätt i följd kommer Djurgården Hockey, HV71, Rögle BK, Örebro HK och Skellefteå AIK på tur i oddslistan.

Vi är svensk ishockey. Vi är SHL.

  • Bredband & tv-paket från 498 kr/mån -i ett helt år!
  • Välj vårt tv-paket Mellan och kombinera med de populära tillvalspaketen V Sport eller V Film & Series
  • Kombinera sedan med den bredbandshastighet som bäst passar dina önskemål
  • Kom igång direkt med underhållning på alla dina skärmar - Viaplay ingår!

Total bindningstid 24 mån, varav 12 månader till kampanjpris.

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån