Logout

Det regnar köttbullar

Image

Häng med gymnasieeleverna Flint och Sam och apan Steve i deras galna upptåg i Swallow Falls. Missa inte Det regnar köttbullar som du ser på Cartoon Network.

det regnar köttbullar

Flint Lockwood är en gymnasieelev som lider av IFD: Icke-fiskrelaterade drömmar. Han strävar efter att vara en seriös uppfinnare i en värld bortom sardiner... och kanske en dag, kan hans uppfinningar förändra världen, istället för att explodera i hans ansikte. Allt som Flint uppfinner gör han med visshet om att det kommer göra Swallow Falls till en mer spännande plats. Vilket det faktiskt gör, men vanligtvis i ett mer ”Åh herrejösses den där byggnaden kommer att explodera”-sätt! Sam har just anlänt i Swallow Falls och som den nya tjejen, så vill hon bara passa in i hennes nya omgivning. Sam vill också jobba som reporter på skolans nyhetskanal. Steve beter sig som en helt vanlig apa. Det betyder att han äter vad han än kan stoppa i munnen, slår sönder saker och kastar avföring. Trots att han bara kan säga några få ord, anser Flint att han kan vara en kompis. Häng med det här galna gänget på deras upptåg i Det regnar köttbullar som du ser på Cartoon Network.

Det regnar köttbullar sänds måndag till fredag på Cartoon Network.

Beställ nu - Viaplay ingår

Beställ Viasat nu – Viaplay ingår

Upplev allt fritt i 3 månader
• 76 kanaler, varav 40 i HD

Den totala avtalstiden är 24 månader. 3 frimånader och därefter en bindningstid på 21 månader

På Viasats barnkanaler hittar du de gamla och nya klassikerna, tecknat och serier - i kanaler som Disney Channel, Cartoon Network och Barnkanalen. Det regnar köttbullar visas på Cartoon Network.