Logout

Dorothy och trollkarlen från Oz

Image

Boomerang-serien Dorothy och trollkarlen från Oz utspelar sig efter att Dorothy besegrat den Onda häxan från Väst och hon blivit Prinsessa av Smaragdbyn.

dorothy och trollkarlen från oz

Dorothy och trollkarlen från Oz är en helt ny äventyrlig tecknad serie på Boomerang, som utspelar sig efter att Dorothy och hennes vänner har besegrat den Onda häxan från Väst och att Drottning Ozma utnämnt Dorothy till Prinsessa av Smaragdbyn. Oz är ett magiskt land med häxor, trollkarlar, flygande apor och massvis med andra mystiska väsen. Även saker som smycken, musikinstrument och träd kan ha magiska krafter. Men all magi i Oz används inte till goda saker. Ofta faller den i onda händer, särskilt de händer som tillhör Wilhelmina – syskonbarn till Den onda häxan från Väst. Som prinsessa av Smaragdbyn känner sig Dorothy ansvarig för att regera i kaoset. Hon älskar att nosa upp all magi som skapar problem i Oz för att sätta stopp för det. Men det är inte alltid lätt. Ett problem i den riktiga världen är kanske en stor sak, men ett fel i Oz betyder att en ond häxa eller två är i hälarna på dig. Se Dorothy och trollkarlen från Oz på Boomerang.

Dorothy och trollkarlen från Oz sänds måndag till söndag på Boomerang.

Beställ nu - Viaplay ingår

Beställ Viasat nu – Viaplay ingår

Upplev allt fritt i 3 månader
• 76 kanaler, varav 40 i HD

Den totala avtalstiden är 24 månader. 3 frimånader och därefter en bindningstid på 21 månader

På Viasats barnkanaler hittar du de gamla och nya klassikerna, tecknat och serier - i kanaler som Disney Channel, Cartoon Network och Barnkanalen. Dorothy och trollkarlen från Oz visas på Boomerang.