Logout

Boomerangs julkalender

Image

En av de mest populära svenska barnfavoriterna någonsin är tillbaka. Den 1 december är det exklusiv premiär för Nils Holgersson på barnkanalen Boomerang.

Klassiska Nils Holgersson tillbaka som helt ny serie

Den helt nya serien är baserad på Selma Lagerlöfs klassiska bok Nils Holgerssons Underbara Resa. Serien kretsar kring den oförsiktiga och våghalsiga pojken Nils, som är något av en rebell mot auktoriteter. En dag förvandlar den elaka alven Athanor honom till en miniatyrmänniska. Nils upptäcker att han nu kan prata med djur. Och han får en ny vän: gåsen Mårten.

Med sin trofasta nya vän påbörjar Nils en spektakulär resa bland vildgässen. I sällskap med Akka som är den erfarne ledaren av gässen, örnen Gorgo som tror att han är en gås, den charmiga Dunfin och hennes två rivaliserande systrar, lär sig pojken att leva efter regler. Men vad var Athanors egentliga avsikt när han förvandlade Nils? Att ge den unga alven Lina en allierad mot den farliga Svartalvens planer på erövring, och för att skydda hennes värld och naturen själv.

Nils Holgersson kommer att visas på Boomerang som en daglig julkalender 1-24 december kl. 16.00.

 

Beställ nu - Viaplay ingår

Beställ Viasat nu – Viaplay ingår

Upplev allt fritt i 3 månader
• 76 kanaler, varav 40 i HD

Den totala avtalstiden är 24 månader. 3 frimånader och därefter en bindningstid på 21 månader

På Viasats barnkanaler hittar du de gamla och nya klassikerna, tecknat och serier - i kanaler som Disney Channel, Cartoon Network och Barnkanalen. Julkalendern Nils Holgersson visas på Boomerang.