Logout

School of Rock

Image

I School of Rock på Nickelodeon följer vi en ambitiös klass och deras otursförföljda men entusiastiske lärare som lär dem spela och älska rock 'n roll.

school of rock

I School of Rock på Nickelodeon får vi följa en grupp annorlunda och bråkiga elever på en elitskola. Deras lärare hittar en ny mening i att lära sina elever att spela och ÄLSKA rockmusik. Dewey Finn, som läraren heter, är en misslyckad musiker som slår bort tristessen med riktigt feta rockackord. I serien träffar vi också Tomika, en tuff tjej som säger vad hon tycker och är en duktig musiker – och skejtare. Den genomsnälla Summer är klassens tamburinstjärna, Zack är en helyllekille som lever för rockmusik, Lawence är en mästare på keyboard, men är inte lika duktig på sociala situationer och Freddy, ny i klassen och en riktig rebell som alltid lyckas övertala klassen att göra saker utanför deras bekvämlighetszon. Det är några av karaktärerna vi får följa i School of Rock som du ser på Nickelodeon.

School of Rock sänds måndag till söndag på Nickelodeon.

Beställ nu - Viaplay ingår

Beställ Viasat nu – Viaplay ingår

Upplev allt fritt i 3 månader
• 76 kanaler, varav 40 i HD

Den totala avtalstiden är 24 månader. 3 frimånader och därefter en bindningstid på 21 månader

På Viasats barnkanaler hittar du de gamla och nya klassikerna, tecknat och serier - i kanaler som Disney Channel, Cartoon Network och Barnkanalen. School of Rock visas på Nickelodeon.