Logout

Grizzy och Lämlarna

Image

I den kanadensiska vildmarken, i en skogsvaktarstuga, bosätter sig björnen Grizzy. Häng med i hans galna äventyr i Grizzy och Lämlarna på Boomerang.

grizzy och lämlarna

I en skogsvaktarstuga i den kanadensiska vildmarken bosätter sig björnen Grizzy för att få njuta av lite moderna bekvämligheter, såsom luftkonditionering, hemmabio, popcornmaskin och bastu. Inga andra djur skulle komma på tanken att försöka utnyttja dessa bekvämligheter när Grizzy är i närheten – utom Lämlarna. Dessa små krabater ser stugan som sin egen nöjespark och njuter i fulla drag av bekvämligheterna, vilket stör Grizzy enormt eftersom de beter sig som lata tonåringar. Men att jaga ut dessa små hårbollar visar sig vara svårare än Grizzy trott och kampen om stugan blir full av fula knep och galna upptåg. Missa inte Grizzy och Lämlarna som du ser på Boomerang.

Grizzy och Lämlarna sänds måndag till lördag  på Boomerang.

Beställ nu - Viaplay & Viasat TV To Go ingår

Beställ Viasat nu – Viaplay ingår

• Upplev allt fritt i 3 månader
• Viasat Guld 91 kanaler - 27 i HD
• Fri frakt
 

På Viasats barnkanaler hittar du de gamla och nya klassikerna, tecknat och serier - i kanaler som Disney Channel, Cartoon Network och Barnkanalen. Grizzy och Lämlarna visas på Boomerang.