Logout

Underhållning för barn i alla åldrar

 Viasats barnkanaler bjuder på skratt och spänning för både stora och små barn, läs mer om kanalerna nedan.

Farbror Farfar

Cartoon Network

Cartoon Network har världens största tecknade filmbibliotek. Nya tecknade serier produceras löpande. Kanalen sänder dygnet runt med svenskt tal.

Jessie

Disney Channel

På Disney Channel hittar du allt från klassiker som Lejonkungen till nya favoriter som Shake it up! Kanalen sänder dagligen dygnet runt. Allt är dubbat eller textat till svenska.

Hulk and the Agents of S.M.A.S.H

Disney XD

Disney XD är TV-kanalen för dig som gillar action, sport och humor. Disney XD sänder dagligen mellan 6.00 och 22.00.  Alla program är textade eller dubbade till svenska.

Djungelhjul

Disney Junior

Disney Junior erbjuder underhållning anpassat för barn mellan 2 och 7 år. Här blandas magiska berättelser, kända karaktärer, musik och lekfullt lärande.

Museet

Barnkanalen

På Barnkanalen blandas lärorik fakta med allmänt skoj! Kanalen sänder mellan 05.30 och 20.00 - allt från tecknat för de minsta till program som Lilla Aktuellt för de lite större barnen.

Katten Gustaf

Boomerang

Boomerang samlar alla familjemedlemmar och bjuder på många skratt. Se Scooby-Doo, Tom & Jerry med flera - allt på svenska, dygnet runt.

Max & Shred

Nickelodeon

Nickelodeon är världens största TV-nätverk för barn. Pedagogiska program blandas med tecknade serier och komedier. Kanalen sänder på svenska mellan 06.00–21.00.

Lalaloopsy

Nick Jr

Nick Jr är barnkanalen för de allra minsta.

kanalvh1_nylogga.jpg

VH1

Det här är den populära musikkanalen med de riktiga gamla godingarna. Ett måste för dig som vill ha de bästa låtarna från 60-talet och fram till idag. VH1 sänder kl 18:00-06:00.

barn_kanal_mtvhits_promo05_280x182.jpg

MTV Hits

MTV Hits

Om låten finns på hitlistorna hittar du den på MTV HITS. Superstjärnorna, pojkbanden och One-hit-wonders. Sänder mellan kl. 21.00–05.00.