Logout

Tigrar i huset

Image

Följ med Australia Zoo:s Giles Clark som tagit på sig en otrolig utmaning. Att föda upp två tigerungar i sitt hem. Se Tigrar i huset på Viasat Nature.

tigrar i huset

Det här rör sig inte om några vanliga tamkatter! Britten Giles Clark, som tar hand om de exotiska rovdjuren på Australia Zoo, har rest runt i hela världen för att bättra på sina kunskaper om tigrar i fångenskap och han har även gjort stora naturvårdsinsatser för att skydda dem i det vilda. Nu har han tagit sig an en ännu större utmaning – att föda upp två sumatratigerungar. De föddes i augusti 2013 och är de första under djurparkens 43 år långa historia. Sumatratigern är utrotningshotad och ungarna Spot och Stripe kommer att vara en viktig del i arbetet för att uppmärksamma hur deras vilda kusiner har det. De kommer dessutom att delta i ett viktigt internationellt uppfödningsprojekt, men först måste de bli stora. I Tigrar i huset på Viasat Nature följer vi med på en fascinerande resa som inleds innan tigerungarna föds, för att sedan följa utmaningar och spännande milstolpar under deras första år i livet och se hur det går när de flyttar hemifrån och deras liv förändras för all framtid. Missa inte dokumentärserien Tigrar i huset som du ser på Viasat Nature.

Tigrar i huset visas torsdagar kl. 21.00 på Viasat Nature.

Beställ nu - Viaplay och streamade tv-kanaler ingår

Beställ Viasat nu – Viaplay ingår

Upplev hela tv-utbudet fritt i 3 mån
• 75 kanaler, varav 38 i HD

Den totala avtalstiden är 24 månader. 3 frimånader och därefter en bindningstid på 21 månader.

 

På Viasat Dokumentär ser du dokumentärer från hela världen. Upplev naturens under, universums mysterier och historiens största gåtor i din TV.