Logout

Brojects & Brojects in the House - säsong 1

Image

I serierna Brojects och Brojects in the House på Viasat Explore följer vi två ganska omaka bröder i deras, mer eller mindre, galna renoveringsprojekt.

brojects & brojects in the house - säsong 1

Viasat Explore visar de amerikanska serierna Brojects och Brojects in the House direkt efter varandra under hösten. I Brojects följer bröderna Andrew och Kevin, som en gång i månaden tar en paus från vardagslivet på deras familjestuga. Andrew är en fantasifull och visionär tänkare som drömmer om att skapa knäppa anordningar för att förgylla tillvaron på stugan. Den äldre brodern Kevin är mer jordnära och försöker ta ner Andrew på jorden med både ironi och genom att ibland knäppa honom på näsan. När de är ute på djupt vatten vänder de sig till sin vän tillika ingenjör Walker för hjälp med projekten.

I Brojects in the House – säsong 1 har bröderna bytt ut sjöstugan mot ett stort hus och vidgat omfattningen av sina renoveringsprojekt. Det saknas möbler, någonting att sova på och en dusch. Andrews entusiasm och fantasi går på högvarv trots den enorma renoveringen de står inför. Även Kevin uppskattar utmaningen att göra verklighet av brödernas galna idéer. Platsen må vara ny, men brödernas projekt är lika otyglade som alltid! Se Brojects och Brojects in the House –säsong 1 på Viasat Explore.

Brojects & Brojects in the House – säsong 1 visas måndagar kl. 21.45 och 22.05 på Viasat Explore.

Beställ nu - Viaplay & Viasat TV To Go ingår

Beställ Viasat nu – Viaplay ingår

• Upplev hela TV-utbudet fritt i 3 mån
• 91 kanaler - 27 i HD
• Fri frakt

 

På Viasat ser du dokumentärer från hela världen. Upplev naturens under, universums mysterier och historiens största gåtor i din TV. Se Brojects & Brojects in the House - säsong 1 på Viasat Explore.