Logout

On the Road

Image

Vi ger oss ut på vägarna denna Super Sunday på Viasat Film med hela sju filmer på det temat. Ta chansen att bara svepas iväg av ännu en härlig Super Sunday.

super sunday 29/11

on the road

Det blir en Super Sunday fylld av roadtrips, snabba bilar och härliga äventyr på Viasat Film. Hela dagen kan du njuta av filmer med temat ”On the Road”

Denna fullspäckade Super Sunday inleds med Sune på Bilsemester där familjen Andersson ger sig ut på Europas vägar och allt är som vanligt i familjen. Pappa Rudolf är pinsam, Suna möter en drömtjej, Håkan bråkar och Anna blir kär.

Senare på dagen får vi se succén Børning där bilfanatikern Roy, med sin älskade Mustang, blir utmanad på en olaglig tävling genom hela Norge. Men just då dyker Roys dotter upp och den enkla segern blir plötsligt inte lika självklar.

Därefter blir det ännu mer fartfylld action i Need For Speed, baserad på ett av världens mest framgångsrika dataspel innan Ben Stiller kliver in i handlingarna med The Secret Life of Walter Mitty, som han själv regisserrar och spelar huvudrollen i. Walter Mitty är en hunsad dagdrömmare som förlorar jobbet på tidningen Life. Mitty ger sig då ut på äventyr i den verkliga världen – ett äventyr som blir mycket mer extraordinärt än till och med Walter kunnat föreställa sig.

Senare på kvällen ser vi Robert Pattinson och Guy Pearce i thrillern The Rover innan vi bjuds på en riktig klassiker i form av Easy Rider med Dennis Hopper och Peter Fonda. Easy Rider är en av världens mest hyllade filmer i den här genren och denna lågbudgetfilm från 1969 har satt stilen för mängder av efterkommande filmer.

En lång härlig Super Sunday avslutas sedan med det mycket hyllade dramat Nebraska där den härjade och alkoholiserade Woody är övertygad om att han vunnit en miljon dollar på lotto och lyckas övertala sin son att köra honom till Nebraska för att hämta ut vinsten.

 

Sune på bilsemester visas kl. 13.00 på Viasat Film
Børning visas kl. 15.00 på Viasat Film
Need for Speed visas kl. 17.00 på Viasat Film
The Secret Life of Walter Mitty visas kl. 19.10 på Viasat Film
The Rover visas kl. 21.00 på Viasat Film
Easy Rider visas kl. 23.00 på Viasat Film
Nebraska visas kl. 01.00 på Viasat Film

Beställ nu - upplev allt fritt i 3 mån

  • Hela TV-utbudet: 88 kanaler (26 i HD)
  • Viaplay & Viasat TV To Go ingår
  • Frakt ingår
     

Total bindningstid: 24 månader + 3 fria månader

Sista chansen

Viasat filmkanaler - sista chansen

Missa inte favoriten du tänkt se innan den försvinner från tablåerna!

Viasat Films Super Sunday tar dig med ut på vägarna och bjuder på fantastiska äventyr.