Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00
Sök

information om sammanslagningen

.

Viasat + Canal Digital = Sant 

Spännande nyheter! Vi är glada att meddela att Viasat och Canal Digital kommer slås samman och bilda ett nytt bolag under det nya namnet Allente. Vi kommer slå samman våra verksamheter för att stärka kvaliteten på din TV-lösning och dina produkter inklusive våra tjänster. Vi lovar att hålla dig uppdaterad på vad som händer framåt och är så glada att få dela vår kommande resa med dig! 

Varför gör ni detta? 
Genom att kombinera de två bolagen så kommer vi kunna uppnå mer än om vi hade gjort det på egen hand, och det är en spännande resa som kommer. Du kommer fortsätta att få en TV-lösning i toppkvalitet i form av innehåll, bild- och ljud-kvalitet, användarupplevelse och kundservice. Vi strävar efter att fortsätta vara ditt förstahandsval när det kommer till TV, bredband och innehåll. 

Vad händer idag?  
I dagsläget kommer vi påbörja vårt samarbete och lära känna varandra, vi kommer fortsatt vara verksamma med två separata konsumentvarumärken och din relation till oss kommer förbli oförändrad. Vi lovar att hålla dig uppdaterad framöver eftersom vi strävar efter att stärka det vi kan erbjuda dig som kund, som ett företag! 

Men för tillfället kan du sitta lugnt i båten, du kommer fortsätta att erhålla samma tjänster som idag, behålla samma relation till oss som tjänsteleverantör och få dina fakturor på precis samma sätt som tidigare. Fortsätt att njuta av vårt innehåll under tiden! 

Hur kommer den här sammanslagningen att påverka mig som kund? 
Ditt abonnemang kommer vara detsamma som innan sammanslagningen och du kommer fortsätta att vara en väldigt viktig kund till Viasat / Canal Digital. Du behöver själv inte göra några förändringar som kund. 

Vad kommer det nya bolaget heta?  
När vi nu förenar våra krafter under ett företags paraply så blir det nya företagsnamnet Allente. De två konsumentvarumärkena Viasat och Canal Digital kommer dock att finnas kvar. Därmed fortsätter du vara en värderad kund till Viasat / Canal Digital.  

Vad är bakgrunden till namnet Allente? 
Tanken är att bygga på vår passion för innehåll och underhållningsupplevelser, samt på vårt kvalitetsarv och varumärkeslöfte. Den nordiska kulturen står för kvalitet i alla delar av våra liv - de fantastiska landskapen, dramatiska föreställningar, passionerad fotboll och vintersport, bra mat, familj, leenden och känslor. Alla de saker vi söker efter när vi letar efter bra underhållning att se och dela med andra.   

Kan jag behålla mitt abonnemang som det är?  
Ja, du kommer att fortsätta med ditt abonnemang precis som förut även efter sammanslagningen. Vi som gemensamt bolag kommer att arbeta hårt för att så småningom kunna förbättra vårt erbjudande och vi lovar att hela tiden hålla dig som kund uppdaterad kring eventuella förändringar.  

Vart kommer jag få min faktura ifrån?  
Det som nu skett är att vi slagit ihop två företag under ett och samma paraply - Allente. Våra två konsumentvarumärken Viasat och Canal Digital kommer dock fortfarande att finnas kvar, varför du fortsatt kommer att få din faktura från din nuvarande leverantör precis som vanligt. Detsamma gäller om du har autogiro eller e-faktura. Du som kund behöver alltså i dagsläget inte göra något för att allt ska fungera som vanligt. 

Kommer fortsätta med att erbjuda de produkter som har idag?   
Du kommer att behålla ditt abonnemang med samma produkter, kanaler och tillhörande innehåll som idag.  

Vart kan jag hitta mer information om förändringar som sker nu och framöver?  
Vi är glada över att du, precis som vi, är intresserad av vad vår framtid har att utvisa. Vårt löfte är att hela tiden informera och hålla dig som kund uppdaterad kring eventuella förändringar. Via vår hemsida kan du alltid få tillgång till senaste nytt om vår sammanslagning och annan nyttig information.  

Kommer priserna förändras på grund av sammanslagningen?  
Vi har ingen avsikt att genomföra en prisökning på grund av sammanslagningen mellan Canal Digital och Viasat. Tyvärr kan vi dock inte utesluta prisökningar på grund av eventuella förändringar i erbjudandet i senare skeden. 

Kommer man att få tillgång till mer innehåll tack vare sammanslagningen?  
Nuvarande innehållsrättigheter kvarstår och förblir som nu, så du kommer fortfarande att kunna njuta av det innehåll du har tillgång till idag.  I takt med att det nya företaget formas kommer vi dock fortsätta att utvärdera vårt erbjudande. Självklart informerar vi dig i god tid innan det sker eventuella förändringar kopplade till innehåll.

Kontakta oss