Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00
Sök

Viasat Uppkopplingskit

Med Viasat Uppkopplingskit kopplar du enkelt upp din Viasat-box via elnätet, utan långa sladdar och krångel. Uppkopplingskittet består av två enheter (se bild nedan) som enkelt kopplas in ditt vanliga eluttag, en i närheten av routern/tjänstefördelaren och en i närheten av Viasatboxen.

Instruktioner för inkoppling av uppkopplingskit: 

 1. Anslut en nätverkskabel till valfri port på en av adaptrarna.
   
 2. Anslut nätverkskabeln till din tjänstefördelare och adaptern till ett närliggande eluttag.
  OBS! Det är viktigt att uppkopplingsenheten är direkt ansluten till eluttaget, alltså inte kopplad genom en förgreningsdosa eller likande.
   
 3. Anslut en nätverkskabel till den andra adaptern, även denna i valfri port.
   
 4. Anslut nätverkskabeln i baksidan av din Viasat-box och den andra adaptern i ett närliggande vägguttag.
   

Instruktioner för parning av uppkopplingskit: 

 1. Gör en fabriksåterställning av samtliga adaptrar genom att hålla in Factory Reset-knappen, en i taget, på varje adapter i en sekund. Knappen hittar du på undersidan av enheten. 
 2. Para samtliga adaptrar genom att hålla in parningsknappen, en i taget, på varje adapter i 2 sekunder. Samtliga knappar ska hållas in i 2 minuter för att parningen ska lyckas. Knappen hittar du på enhetens långsida. 
   

Har du tvilling-, trilling-, eller fyrling-box kan du enkelt koppla in även dessa med hjälp av singelenheter. Priset för ett uppkopplingskit är 495kr. Vill du köpa till ytterligare singelenheter för din tvilling-, trilling-, eller fyrling-box kostar detta 295kr/st. För att beställa uppkopplingskit kontakta vår beställningsavdelning på telefonnummer 010 199 99 00.


 Relaterade artiklar och information: 
Installation av Tvilling, Trilling eller Fyrling
Inkopplingsguide - Fiber-tv
Felmeddelanden på din tv

Kontakta oss