Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00
Sök

Fraktavgift

Frakt- och miljöavgift

Frakt- och miljöavgiften hos Viasat är 195 kr och tillämpas på alla beställningar som inkluderar tv-box, både för nya och befintliga kunder. Vid beställningar utan tv-box men inkluderar övrig utrustning är avgiften 49kr.
 

Frakt- och miljöavgiften avser kostnad för dels frakt av hårdvara men även en miljöavgift som införts efter riksdagsbeslut om kemikalieskatt. Kemikalieskatten omfattar all elektronik och vitvaror och syftet är att minska förekomst, spridning och exponering av flamskyddsmedel, vilket Viasat såklart stödjer.
 

Flamskyddet är till för att förhindra brand vid överhettning. Tillsammans med våra boxtillverkare fortsätter vi jobba hårt med att ta fram det flamskydd som prioriterar våra kunders säkerhet och samtidigt är skonsamt mot vår miljö.

 

Fraktavgift vid retur

Precis som de flesta andra tv-leverantörer tar även Viasat ut en fraktavgift vid retur. Kostnaden täcker leverans av utrustning till och från uthämtningsstället. Kostnaden för fraktavgift vid retur är 195 kr och debiteras vid beställningar som returneras.

Kontakta oss