Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00
Sök

Autogiro skickas ej via post fr.o.m. juni 2018

Från och med juni 2018 ändrar Viasat sina rutiner för kunder som betalar fakturor via autogiro. Autogirospecifikationer kommer endast att laddas upp på Mina sidor och alltså inte skickas ut via post.

Tidigare har autogirospecifikationer skickats ut via post till kunder med ett belopp som avviker från den ordinarie abonnemangskostnaden. Från och med juni kommer kunder med ett avvikande belopp istället få ett sms. Alla specifikationer laddas som vanligt upp på Mina sidor. Om du inte önskar få detta sms i fortsättningen fyll i formuläret nedan (uppge ditt abonnentnummer samt ditt telefonnummer).

Vi gör den här ändringen för att värna om miljön, bli mer digitala och såklart göra det enklare för våra kunder. Dessutom kan vi nu ladda upp specifikationerna på Mina sidor några dagar tidigare i månaden.

Önskar man fortsatt specifikationer i pappersformat kan pdf:en enkelt skrivas ut från Mina sidor. Vill man återgå till pappersfaktura via post kontakta vår kundservice, kom ihåg att med pappersfaktura tillkommer en faktureringsavgift på 49 kr/faktura. Alternativet är annars att gå över till e-faktura via internetbank.Relaterade artiklar och information:
Så här aktiverar du ditt Mina sidor-konto
Mer om betalning via faktura
Mer om e-faktura
Vanliga frågor och svar kring faktura

Kontakta oss
Copyright © Viasat AB 2020