E! - ny HD-kanal den 23 april

2019-04-16 Den 23 april stärker vi HD-utbudet med kanalen E! för dig som idag har kanalen i SD.* Se program som Keeping Up with the Kardashians, Botched och Total Bellas i ännu högre kvalitet!

NENT Group förvärvar rättigheterna till klassiska vintersporter - däribland VM i alpint och längdskidor

2019-04-11 De klassiska vintersporterna får ett nytt hem för de svenska tittarna. Nordic Entertainment Group har förvärvat de exklusiva medierättigheterna i Norden till några av världens största vintersporter från 2021, däribland världscupen och världsmästerskapen i både alpint och längdskidåkning. Avtalet sträcker sig över fem år och säkrar rättigheterna på alla NENT Groups plattformar.

Viasat sänder JVM och Euro Hockey Tour

2019-04-10 Nordic Entertainment Group har säkrat rättigheterna till junior-VM i ishockey samt landslagsturneringen Euro Hockey Tour från och med hösten/vintern 2019. Med befintliga rättigheter som VM, NHL (National Hockey League), KHL (Kontinental Hockey League) och CHL (Champions Hockey League) tar NENT Group ett ännu tydligare sändningsgrepp om världens bästa ishockey.

Rallycross-VM i Viasats kanaler

2019-04-08 Nordic Entertainment Group har säkrat rättigheterna till FIA World Rallycross Championship 2019.

Svenska stjärnor i fokus när NHL kommer till Stockholm

2019-03-21 Den 8 och 9 november kommer Victor Hedmans Tampa Bay Lightning och Rasmus Dahlins Buffalo Sabres till Sverige och Stockholm för att spela 2019 NHL Global Series i Ericsson Globe. Dyrbara poäng i NHL:s grundserie står på spel i dubbelmötet som Nordic Entertainment Group sänder på TV6, Viasat Hockey och Viaplay.

Svenska racingstjärnor i IndyCar-premiär

2019-03-08 I helgen är det säsongspremiär för amerikanska IndyCar Series, med Sveriges två största racingstjärnor på startlinjen – Marcus Ericsson och Felix Rosenqvist. Viaplay och Viasat Motor blir huvudkanaler för IndyCar, och direktsänder både söndagens race och lördagens kval från St Petersburgs gator i Florida.

UFC kommer till Sverige den 1 juni

2019-03-04 Nu är det klart. Världens främsta MMA-organisation UFC kommer tillbaka till Sverige och Stockholm. Den 1 juni smäller det i Ericsson Globe, och Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay direktsänder.

Nyhet för alla golfälskare – se golf i världsklass med Viasat och C More!

2019-02-01 Från den 1 februari 2019 utökar vi vårt golfutbud och lägger till C More Golf som tillvalskanal för våra kunder. Med både Viasat Golf och C More Golf kan du ta del av över 3000 timmar direktsänd golf i världsklass med nästan allt som är värt att se inom sporten. Här ser du varje drive, birdie och bunkerslag från de största golftourerna världen över.

Viasat sänder IndyCar Series med het svenskduell

2019-01-23 Nu är det klart att Viasat visar NTT IndyCar Series där Sveriges två hetaste racingstjärnor – Marcus Ericsson och Felix Rosenqvist, båda kommer att köra från och med årets säsong. Rättigheten sträcker sig över 2021 och varje lopp kommer att direktsändas på Viasat Motor och Viaplay.

Nytt innehåll och nytt pris för våra tv-paket

2019-01-15 På Viasat vill vi erbjuda den bästa tv-upplevelsen och vi jobbar hårt för att vara först med de senaste filmerna, äga de mest attraktiva sporträttigheterna och vi letar ständigt efter nytt, spännande utbud och nya tjänster att erbjuda dig som kund. Allt för att du som kund ska kunna ta del av den bästa tv-underhållningen när, var och hur du vill.

Copyright © Viasat AB 2019