Nyhet för alla golfälskare – se golf i världsklass med Viasat och C More!

2019-02-01 Från den 1 februari 2019 utökar vi vårt golfutbud och lägger till C More Golf som tillvalskanal för våra kunder. Med både Viasat Golf och C More Golf kan du ta del av över 3000 timmar direktsänd golf i världsklass med nästan allt som är värt att se inom sporten. Här ser du varje drive, birdie och bunkerslag från de största golftourerna världen över.

Viasat sänder IndyCar Series med het svenskduell

2019-01-23 Nu är det klart att Viasat visar NTT IndyCar Series där Sveriges två hetaste racingstjärnor – Marcus Ericsson och Felix Rosenqvist, båda kommer att köra från och med årets säsong. Rättigheten sträcker sig över 2021 och varje lopp kommer att direktsändas på Viasat Motor och Viaplay.

Nytt innehåll och nytt pris för våra tv-paket

2019-01-15 På Viasat vill vi erbjuda den bästa tv-upplevelsen och vi jobbar hårt för att vara först med de senaste filmerna, äga de mest attraktiva sporträttigheterna och vi letar ständigt efter nytt, spännande utbud och nya tjänster att erbjuda dig som kund. Allt för att du som kund ska kunna ta del av den bästa tv-underhållningen när, var och hur du vill.

Förbättrade funktioner i Ultra HD-boxen

2018-12-05 Under december uppdaterar vi mjukvaran för vår Ultra HD-box - Samsung 680. Det betyder att du som användare får nya och förbättrade funktioner som underlättar ditt tittande.

Paramount Network ersätter Comedy Central

2018-11-30 15 januari flyttas de bästa serierna från kanalen Comedy Central till Paramount Network.

Outlet i Hyrbutiken!

2018-11-28 Outlet i Hyrbutiken! Från och med den 14 december kan du hyra film för bara 19 kr! Välj bland flera fantastiska titlar, luta dig tillbaka i soffan och njut.

"Jättelycklig över två Henrik-kramar"

2018-11-23 Förra helgen avgjordes Europatouravslutningen DP World Tour Championship i Dubai. De flesta av oss fick följa den spännande turneringen från tv-soffan, men en som var på plats för att heja fram Henrik Stenson m.fl. var Ann-Mari Sjöberg, som vann Viasats tävling där en resa för två till Dubai stod på spel.

Missa inte Diabetesgalan 2018 på TV3

2018-11-13 Den 14 november på Världsdiabetesdagen sänds Diabetesgalan för andra året på TV3, Viafree och Viaplay. Denna gång är galan ännu större än tidigare och hålls på Annexet i Stockholm vilket möjliggör för fler gäster att uppleva kvällen på plats. Dessutom får Peter Jihde sällskap av Molly Sandén som programledare. Isabel Adrian kommer även att leda en exklusiv för- och eftersändning från blåa mattan på galan.

Auktion till förmån för diabetesforskningen

2018-11-02 Den 14 november äger Diabetesgalan rum, för andra året i rad. I fjol samlades närmare sex miljoner kronor in under den två timmar långa direktsändningen och ambitionen är att toppa det resultatet. Inför Diabetesgalan anordnas därför en välgörenhetsauktion där allmänheten kan buda på flera eftertraktade priser. Insamlingen går direkt till Diabetesfonden till förmån för diabetesforskningen.

Nu kan du se dina Fox-favoriter i ännu bättre kvalitet

2018-10-29 Den 1 november stärker vi HD-utbudet då Fox HD flyttar in i de tv-paket som idag har kanalen Fox, vilket innebär att Viasats HD-utbud blir än starkare med hela 41 kanaler i HD-kvalitet. Det betyder också att du kan se bl.a. Modern Family, NCIS: New Orleans, Bull och dina andra Fox-favoriter i ännu bättre kvalitet!