Logout

Ny förbättrad serieinspelningsfunktion

Den 4 november förbättrar vi vår serieinspelningsfunktion rejält. Här hittar du intruktioner för hur du lättast förbättrar dina inspelningar.

VIASAT UPPDATERAR: Den 4 november förbättrar vi vår serieinspelningsfunktion väsentligt. Vi förfinar uppmärkningen av programmen och gör den specifik för kanalen. Vi skiljer även mer på första gången något sänds och repriser. Detta innebär att du kan vara säker på att du bara får precis de program du vill ha med i din serie.

Tidigare har inspelningen ibland spelat in episoder som gått i repris och även plockat upp program med samma namn som gått på olika kanaler. Detta har medfört att lagringsutrymmet har fyllts i snabbare takt än nödvändigt.

Dina gamla programmerade serieinspelningar ligger kvar och kommer fortsätta att spela in som tidigare under några dagar. Sedan kommer inspelningen inte känna igen programmen. Du behöver då göra om dina serieinspelningar. För att inte riskera att du missar några program rekommenderar vi att du redan på kvällen den 4 november raderar de tidigare serieinspelningarna och göra nya. Dina bokningar av övriga inspelade program berörs inte av detta och de är fortfarande aktiva. De redan inspelade avsnitten ligger kvar på hårddisken.

 

Se nedan hur du gör för just din digitalbox:

Våra nyaste inspelningsbara HD-boxar (Pace 865 och Samsung 7140) Ladda ner pdf »
Övriga inspelningsbara HD-boxar (Pace 850/855) Ladda ner pdf »
Äldre inspelningsbara digitalboxar (Pace 460/STRONG 6765) Ladda ner pdf »

Arkiv