Logout

Euronews blir internetsänd och Al Jazeera lanseras

Den 27 april kommer Euronews att bli en internetsänd kanal som kräver att din Viasat HD-box är uppkopplad till internet. Al Jazeera är en helt ny kanal i vårt utbud och kommer, likt Euronews, att ingå i Dokumentärpaketet.

Euronews blir internetsänd och Al Jazeera lanseras

Den 27 april kommer Euronews att bli en internetsänd kanal som kräver att din Viasat HD-box är uppkopplad till internet. Euronews ingår idag i Dokumentärpaketet hos Viasat och kommer även i fortsättningen att göra det. Al Jazeera är en helt ny kanal i vårt utbud och kommer också att ingå i Dokumentärpaketet. Även Al Jazeera kommer vara internetsänd då detta tar mindre plats på ditt kanalkort och därmed lämnar plats åt nya kanaler i framtiden.

Du som är Parabolkund hos Viasat behöver ha någon av Viasat HD-boxarna Pace830, Pace865, Samsung 5140 eller Samsung 7140 för att kunna ta del av kanalen från den 27 april, se bilderna nedan.

För att se kanalen, om du har någon av boxarna nedan, behöver din box vara uppkopplad till internet via internetkabel, WiFi-kittet eller Viasats nya uppkopplingskit. När du har kopplat upp din box till internet kommer Euronews och Al Jazeera att finnas på kanalplats 812 respektive 813. Du hittar instruktioner för hur du lägger in kanalerna i din favoritlista här »

Är din box redan uppkopplad mot internet innebär det att du redan har kanalen och du behöver inte göra någonting. För dig som inte kopplat upp din box mot internet hittar du instruktioner här »

Vill du beställa en Viasat HD-box ring: 0200-210 218

För BredbandsTV-kunder sker inga ändringar utan ni kommer att kunna ta del av kanalen på samma sätt som idag.

 

  

Arkiv