Logout

Snart lanserar vi den första globala TV-kanalen för e-sport

Vi har glädjen att snart kunna presentera den allra första globala e-sportkanalen för våra kunder: eSportsTV HD. Kanalen kommer att sända över 2 000 livetimmar e-sport och gaming per år men också innehåll med de största e-sportstjärnorna dygnet runt. I eSportsTV HD kommer du kunna följa bevakningen av de allra största professionella e-sport-ligorna och internationella turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack Summer och DreamHack Masters.

Den nya kanalen blir en renodlad HD-kanal som kommer att ingå för dig som är Viasatkund med kanalpaket Viasat Silver* eller Viasat Guld. Kanalen kommer även att finnas tillgänglig för offentlig visning genom Hoist Group. Du kan nu se fram emot alla e-sportturneringar och mästerskap i HD. Se e-sport i världsklass, i knivskarp bild och med perfekt ljud.

Kanalen finns snart tillgänglig hos Viasat i Norden och i Baltikum med massor av innehåll från MTG-ägda DreamHack som står bakom några av världens största digitala festivaler.  ESL och DreamHack når redan idag en global digital publik med över 100 miljoner tittare. Intresset för e-sport har fullkomligt exploderat de senaste åren och med eSportsTV HD vill vi addera spets i vårt redan fullmatade utbud bland Viasats tunga sporträttigheter.

Det fantastiska sportåret 2016 har bara börjat! Håll ögonen öppna efter kanalen som kommer inom kort.

*Gäller även Silver Film, Silver Sport samt Viasats äldre kanalpaket där Underhållning ingår.

Du hittar eSportsTV HD på kanalplats 50.
För att ta del av eSportsTV HD behöver du ha en HD-box.

Arkiv