Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Viasat lanserar Nordens första Ultra HD-kanal

Nu förstärker vi vårt premiumutbud av sport ytterligare! Viasat Ultra HD är Nordens första TV-kanal med innehåll i Ultra HD. Med den nya kanalen ger vi dig som Viasatkund med sportkanalerna tillgång till en ännu bättre TV-upplevelse. Se utvalda livesändningar, upp till ett event per vecka, samt repriser från våra sporträttigheter i bästa möjliga bildkvalitet och detaljrikedom.

Intresset för Ultra HD (även kallat 4K) ökar och därför har vi, tillsammans med satellitoperatören SES och Samsung, gått ihop i ett samarbete för att lansera Nordens första kanal med innehåll i Ultra HD. Den nya kanalen Viasat Ultra HD visar utvalda livesändningar från våra sporträttigheter som bland annat Champions League, La Liga och Serie A. Innehållet i den nya kanalen är specialproducerat i Ultra HD, vilket innebär ett helt nytt sätt att titta på sport, med oöverträffad detaljrikedom och bildkvalitet.

Till tv-tablån >

Den nya kanalen är en renodlad Ultra HD-kanal, vilket förutsätter att du har en Ultra HD-box samt en Ultra HD-TV. Läs mer om Viasat Ultra HD >