Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Snart lanseras Viasat Sport Premium - Sveriges vassaste sportkanal

Vi är stolta över att presentera vår senaste sportsatsning - Viasat Sport Premium. Kanalen, som lanseras i augusti, kommer att samla de viktigaste och största sporthöjdpunkterna. Inledningsvis med fullt fokus på fotboll i världsklass. Med Viasat Sport Premium sätter vi ribban högt och ger dig som Viasatkund med sportkanalerna, en helt unik sportupplevelse som du inte hittar någon annanstans.

Med våra sportkanaler ser du världens bästa fotbollsligor, lag och spelare. Viasat Sport Premium blir den nya huvudkanalen för fotboll från Champions League och Premier League, men kommer även innehålla ett urval av de mest intressanta matcherna från bland annat spanska La Liga, italienska Serie A samt engelska FA-cupen. Med Viasat Sport Premium får vårt starkaste fotbollsinnehåll nu den inramning det förtjänar. Detta då vi satsar ännu mer på exklusiva studiosändningar med några av landets främsta programledare och experter.

För att du som kund ska kunna ta del av hela vårt fullmatade innehåll behöver vi utöka antalet kanaler och skapa mer plats. Med 13 000 livetimmar sport under 2016 erbjuder vi idag det absolut bästa och största sportutbudet i Viasats historia. I april lanserade vi den nya, breda, sportkanalen TV3 Sport HD och en månad senare kom eSportsTV HD - världens första tv-kanal helt dedikerad till e-sport. Dessutom presenterade vi nyligen Viasat Ultra HD*, nordens första sportkanal med toppmatcher i Ultra HD (kommer i höst).

Den nya kanalen Viasat Sport Premium kommer att ingå för dig som är Viasatkund med Viasat Guld eller Viasat Silver Sport** och visas även i HD-format för dig som har HD-paketet. Med Viaplay och Viasat TV To Go kan du ta del av innehållet hur du vill, helt utan extra kostnad. Viasat Sport Premium kommer att finnas tillgänglig för offentlig visning genom Hoist Group. Övrig distribution presenteras närmre lanseringen i augusti.

*Läs mer om Viasat Ultra HD »

**Gäller även Viasats äldre kanalpaket där Viasat Sport ingår samt för Viasatkunder hos Kalejdo, Serverado och Connect TV.