Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Viasat lanserar ny Ultra HD-box

Den 28 juni lanserar vi en helt ny Ultra HD-box för dig som är parabolkund hos Viasat. Med Ultra HD förbättras hela tv-upplevelsen och du får en bildkvalitet långt över dagens HD-kvalitet. Under hösten 2016 lanseras även Ultra HD-boxen för dig som kund via fiber-tv.

Med vår nya Ultra HD-box får du marknadens bästa bild både i ditt on demand-bibliotek (VOD-tjänsten) och i dina linjära kanaler. Den nya UHD-boxen har inbyggd WIFI med stöd för AC 2.4&5Ghz, vilket innebär att den kan sända och ta emot data över två olika frekvensband. Detta ger en stabil uppkoppling till ditt trådlösa internet. Med den nya kraftfulla hårdvaran kommer du att uppleva både snabbare starttid, kanalbyten och navigering i menyerna.

Till hösten lanserar vi även en extern hårddisk som enkelt kopplas till boxen via USB. Med den externa hårddisken från Viasat kan du spela in, spola tillbaka och lagra innehåll. Hårddisken kommer att finnas tillgänglig för Viasats kunder via parabol- och fiber-tv. Mer information kommer närmre lanseringen.

BESTÄLL VIASATS ULTRA HD-BOX PÅ 010-19 99 900.

Med Viasats Ultra HD-box och en Ultra HD-TV får du:

  • HÖGRE UPPLÖSNING
  • FLER FÄRGNYANSER
  • HÖGRE KONTRAST
  • HÖGRE BILDFREKVENS

Läs mer om Viasat Ultra HD, Nordens första Ultra HD-kanal som lanseras i augusti, här »