Logout

5 AUG LANSERAS NORDENS FÖRSTA ULTRA HD-KANAL: VIASAT ULTRA HD

Lagom till den stora invigningen av de olympiska spelen i Rio 2016 lanserar vi nya Viasat Ultra HD. Inledningsvis kan du se fram emot ett axplock av sändningarna från OS i bästa möjliga bildkvalitet, med en timmes fördröjning. För att ta del av kanalen behöver du vara parabolkund med sportkanalerna i ditt utbud samt ha en UHD-box och UHD-TV.

Viasat Ultra HD lanseras 5 augusti och kommer att visa både invigningen och avslutningen av OS. I kanalen kommer du som kund dessutom kunna följa simning, friidrott, basket och fotbollsfinalen. Exakt vilka sändningar från OS som kommer att gå på Viasat Ultra HD ser du i tablån när det närmar sig.

Den nya kanalen kommer direkt efter OS att live-sända utvalda matcher från vårt övriga sportutbud. Kanalen kommer bl.a. visa Champions League, La Liga, Serie A och NHL. Innehållet i kanalen är specialproducerat och innebär ett helt nytt sätt att titta på sport, med oöverträffad detaljrikedom och bildkvalitet.

Läs mer om Viasat Ultra HD »

Läs mer om Viasats nya Ultra HD-box »

Den nya kanalen är en renodlad Ultra HD-kanal, vilket förutsätter att du har en Ultra HD-box (eller Viasats TV-modul), en Ultra HD-TV samt att du är parabolkund hos Viasat med sportkanalerna i ditt utbud. Under hösten 2016 lanseras Ultra HD-boxen för dig som har fiber-TV via oss och vi kommer då även lansera Viasat Ultra HD på fiber-TV.

Arkiv