Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Zlatan-bevakningen utökas - snart premiär för kanalen Manchester United TV HD

Med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United är intresset för Premier League större än någonsin. Den 24 oktober utökar vi därför utbudet med Manchester Uniteds officiella TV-kanal, MUTV HD. Den nya kanalen som bland annat sänder exklusiva dokumentärer, intervjuer och presskonferenser kommer att erbjudas som en tillvalskanal för dig som Viasatkund med minst Silverpaket.

Manchester United har storsatsat för att lyckas vinna Premier League-titeln i år med nyförvärv som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba och inte minst tränaren José Mourinho. Med MUTV HD har du som Viasatkund möjlighet att få en unik bevakning av ett av världens mest populära lag. Kanalen visar exklusiva dokumentärer, intervjuer med spelare, presskonferenser med José Mourinho inför matcherna och analyser från MUTVs experter direkt från Old Trafford. Här ser du även livematcher från Manchester Uniteds U18- och U21-lag samt försäsongsmatcher med A-laget.

Från lanseringen den 24 oktober kommer MUTV HD att erbjudas som en tillvalskanal för 59 kr/mån och kan då beställas på Mina Sidor eller på telefon 010-19 99 900. För att få tillgång till den nya kanalen behöver du ha minst kanalpaket Viasat Silver och din box måste vara uppkopplad till ditt bredband. Kanalen kommer finnas tillgänglig för följande HD-/UHD-boxar: Pace 830, Pace 865, Samsung 5140, Samsung 7140 och Samsung 680 UHD.

Med Viaplay och Viasat TV To Go kommer du dessutom kunna ta del av innehållet hur och var du vill.

Inom kort hittar du kanalens programtablå på viasat.se/tv-guide.

Copyright © Viasat AB 2020