Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Viasat Golf och Viaplay sänder Nordea Masters

2016-05-31 Viasat Golf/HD och Viaplay har säkrat rättigheterna till Nordea Masters och direktsänder nästan 20 timmar på plats från Bro Hof Slotts Golf Club i i Upplands-Bro kommun.

Se nya fotbollsmagasinet @Wenström - från Frankrike hela EM

2016-05-26 I det nya fotbollsmagasinet @wenström sänder programledaren Ola Wenström från Nice varje speldag under hela fotbolls-EM, missa inte det!

Snart lanseras Viasat Sport Premium - Sveriges vassaste sportkanal

2016-05-24 Vi är stolta över att presentera vår senaste sportsatsning - Viasat Sport Premium. Kanalen, som lanseras i augusti, kommer att samla de viktigaste och största sporthöjdpunkterna. Inledningsvis med fullt fokus på fotboll i världsklass. Med Viasat Sport Premium sätter vi ribban högt och ger dig som Viasatkund med sportkanalerna, en helt unik sportupplevelse som du inte hittar någon annanstans.

Nu byter våra dokumentärkanaler kanalplats

2016-05-13 Den 16 maj byter dokumentärkanalerna Viasat History, Viasat Explore och Viasat Nature kanalplats. Detta gäller för de flesta av våra boxar. Kanalerna kommer att flytta från platserna 25, 26 och 27 till 37, 38 och 39.

Viasat lanserar Nordens första Ultra HD-kanal

2016-05-12 Nu förstärker vi vårt premiumutbud av sport ytterligare! Viasat Ultra HD är Nordens första TV-kanal med innehåll i Ultra HD. Med den nya kanalen ger vi dig som Viasatkund med sportkanalerna tillgång till en ännu bättre TV-upplevelse. Se utvalda livesändningar, upp till ett event per vecka, samt repriser från våra sporträttigheter i bästa möjliga bildkvalitet och detaljrikedom.

Viasat Golf Card - nu som app

2016-05-09 Golfsäsongen är äntligen här och för dig som Viasat Golfkund ingår som vanligt Viasat Golf Card. Viasat Golf Card är kortet som ger dig hela 40% rabatt på många olika banor runt om i Sverige. Nytt för i år är att kortet kommer finnas som en kostnadsfri app direkt i din smartphone.

Sändningarna från eSportsTV HD har startat

2016-05-09 Sändningarna från den nylanserade kanalen eSportsTV HD har startat. Kanalen kommer sända över 2 000 livetimmar e-sport och gaming varje år. Dygnet runt kan du följa bevakningen av de allra största professionella esport-ligorna och internationella turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack Summer och DreamHack Masters.

Copa América till TV3 Sport och Viaplay

2016-05-04 Viasat har förvärvat rättigheterna till sommarens jubileumsuppsättning av Copa América, "Copa América Centenario". Turneringen fyller 100 år, och några av världens absolut bästa lag och spelare som Lionel Messi, Luis Suárez och Alexis Sanchez förgyller junitablån. Copa América spelas vanligtvis vart fjärde år, men för att uppmärksamma 100 års-firandet har denna extraturnering placerats mellan de ordinarie mästerskapen. Matcherna drar igång den 3 juni, följ spänningen på TV3 Sport HD och Viaplay!