Premiär för barnkanalen Nicktoons

Under onsdagen den 1 februari flyttar kanalen Nicktoons in i Barnpaketet och Viasat Guld och vi stärker därmed barnutbudet ytterligare. Kanalen är en del av Nickelodeon och erbjuder en stor variation av animerad action, komedi och fantasy för barn i åldrarna fyra till tio år.

Nicktoons visar populära serier som Smulbröderna och Rabbids: Invasion. Här ser du även klassiska serier och kultserier som Hey Arnold, Back at the Barnyard, Jimmy Neutron och Danny Phantom.

Lagom till kanalens lansering i februari har dessutom nya serien Pig Goat Banana Cricket premiär. Pig, Goat, Banana och Cricket är rumskamraterna som bor i en stad där varelser, människor och till och med föremål hänger med varandra. Serien handlar om fyra bästa vänner som är på fyra absurda äventyr och det hela löses upp i ett stort, konstigt slut.

Självklart kommer Nicktoons även finnas tillgänglig i Viasat TV To Go som du hittar i Viaplay-appen. Med Viasat TV To Go i din mobil och surfplatta kan du ta del av ett urval av dina TV-kanaler live eller upp till 48 timmar senare. Viaplay och Viasat TV To Go ingår för dig med minst Silverpaket. Inte aktiverat ditt Viaplay-konto än? Gör det här »

Från eftermiddagen den 1 februari hittar du Nicktoons på kanalplats 73. Kanalens programtablå på viasat.se/tv-guide finns tillgänglig från lanseringen.

För tillgång till Nicktoons behöver du ha en HD- eller UHD-box. Är du intresserad av att köpa en ny box? Ring oss på 010-19 99 900 så hjälper vi dig.

Kanalen kommer även att ingå för Viasatkunder med Guldpaket via Kalejdo och Serverado.

I samband med premiären av Nicktoons passar vi även på att utöka sändningstiden för Nick Junior och förlänger kanalens kvällstid från 18.00 till 20.00. Ny sändningstid från den 1 februari blir 06.00-20.00. Detta innebär även att kanalen VH1 minskar sin sändningstid med motsvarande tid.