Premiär för den stora seriekanalen Fox

Vi är glada över att presentera det senaste tillskottet i ditt kanalutbud – Fox. Kanalen för dig som gillar underhållning och förstklassigt drama. Från den 1 februari kl. 12.00 finns Fox tillgänglig för dig med minst Silverpaket och självklart även i mobil och surfplatta med Viasat TV To Go.

Fox erbjuder nya och prisbelönta amerikanska serier, såväl som välkända och klassiska kultserier. Bland mängder med populära titlar hittar du bland annat dramaserien Bull, actiondramat Scorpion och äventyrskomedin The Librarians. Missa inte heller Marvels nya X-Men-serie Legion som har premiär den 9 februari.

Från den 1 februari kl. 12.00 hittar du Fox på kanalplats 46. Kanalens programtablå på viasat.se/tv-guide finns tillgänglig från lanseringen.

Med Viasat TV To Go, som du hittar i Viaplay-appen, ser du ett urval av dina TV-kanaler live i din mobil och surfplatta. Viaplay och Viasat TV To Go ingår för dig med minst Silverpaket. Inte aktiverat ditt Viaplay-konto än? Gör det här »

För tillgång till kanalen behöver du ha minst Viasat Silver samt en HD- eller UHD-box. Är du intresserad av att köpa en ny box? Ring oss på 010-19 99 900 så hjälper vi dig.

Kanalen kommer även att ingå för Viasatkunder via Kalejdo och Serverado.