Logout

MYCKET MER INNEHÅLL OCH NYTT PRIS FÖR KUNDER MED MINST VIASAT SILVER

Vi på Viasat vill alltid erbjuda dig som kund det bästa innehållet och den bästa tittarupplevelsen. Därför utökas ditt utbud med fler nya kanaler och mycket mer innehåll. Under hösten lades Kanal 9, Kanal 11 och Discovery Channel till för dig med minst Silverpaketet. Nu i december lanserades dessutom den amerikanska fotbollskanalen NFL Network.

I februari lanseras ytterligare två nya kanaler; den stora serie- och filmkanalen Fox flyttar in i Silverpaketet samt barnkanalen Nicktoons i Barnpaketet. Självklart kommer kanalerna också att finnas tillgängliga i Viasat TV To Go så att du kan se allt var du vill – när du vill. I Viasat TV To Go har även Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel och CNN lagts till.

I ditt abonnemang ingår streamingtjänsten Viaplay och där har innehållet utökats med över 20 procent i barnbiblioteket och i det amerikanska serieutbudet under det senaste halvåret. Dessutom har Viaplay Original lanserats med egenproducerade serier såsom Swedish Dicks, Det stora experimentet och Svartsjön.

Fler kanaler och ett utökat innehåll innebär att vi också behöver se över priset. Från den 1 mars 2017 justerar vi därför upp priset med 24 kr/mån för dig som har minst Viasat Silver eller motsvarande äldre kanalpaket med minst två intressepaket. Det nya priset gäller för nya kunder samt för befintliga, obundna kunder och kommer att synas på fakturan i februari 2017.* Har du bindningstid sker prishöjningen givetvis först när den löper ut. På Mina sidor kan du enkelt se mer information om ditt abonnemang samt när din bindningstid löper ut.

För mer information om prishöjningen besök viasat.se/info

För tillgång till kanalerna Discovery Channel, Fox och Nicktoons krävs en HD- eller UHD-box.

För tillgång till NFL Network HD krävs en modernare HD- eller UHD-box som är uppkopplad till ditt bredband. Kanalen ingår inte för dig som är Viasatkund via Kalejdo eller Serverado.

*Du som redan har betalat en kvartals-, halvårs- eller årsfaktura kommer att faktureras det utökade beloppet i månadsskiftet januari/februari 2017.

 

Arkiv