Nat Geo Wild HD får utökade sändningstider och blir internetsänd från den 4 april

Från den 4 april 2017 utökar vi sändningstiderna för naturkanalen Nat Geo Wild HD. Dygnet runt kommer du nu kunna följa med på oförglömliga resor till avlägsna platser för att uppleva djur och natur i det vilda. Här sänds högkvalitativa och underhållande faktaprogram för hela familjen. Kanalen ingår för dig som har minst Viasat Silver samt HD-paket.

I samband med detta kommer Nat Geo Wild HD att göras om till en internetsänd kanal för dig som är kund via parabol och har HD-paket. För att få tillgång till kanalen behöver du ha en UHD- eller en modernare HD-box* som är uppkopplad till internet. Från den 4 april hittar du Nat Geo Wild HD på kanalplats 47.

__Koppla upp din Viasat-box till internet genom ett av följande sätt: __

  1. Med wifi direkt i boxen (för dig som har en Viasat Ultra HD-box)
  2. Med Viasats uppkopplingskit
  3. Med en nätverkskabel direkt från bredbandsuttaget
  4. Med de trådlösa bryggor som levererades med din Viasat-box (om du blev kund före april 2015)
  5. Med en mobil 3G-/4G-router

När du har kopplat din digitalbox till internet hittar du de internetsända kanalerna i kanallistan. Vill du dessutom ta del av playkanalerna, programbiblioteket och hyrbutiken? Se hur du kommer igång med VOD-tjänsten här >

*Viasats internetsända kanaler kan ses av parabolkunder med följande HD-/UHD-boxar: Pace 830, Pace 865, Samsung 5140, Samsung 7140 och Samsung 680 UHD.