Logout

NU FÖRBÄTTRAR VI FILMPAKETET MED UTÖKADE SÄNDNINGSTIDER

Från den 4 april förbättrar vi filmpaketet och utökar sändningstiderna med hela 17 timmar per dygn. På våra filmkanaler ser du mängder med filmer och serier för alla åldrar och smaker – helt reklamfritt och nu även dygnet runt.

I samband med förändringarna i filmpaketet slås Viasat Film Comedy och Viasat Film Family ihop och blir därmed den nya, förbättrade Viasat Film Family. Dygnet runt erbjuder den nya kanalen komedi och underhållning för hela familjen, med komiska storfilmer och tecknade favoriter. Från tidig morgon till sen eftermiddag fokuserar nya Viasat Film Family på barn- och familjefilm. Här ser du dubbade versioner av de största tecknade filmerna och andra titlar för den yngre publiken. Från tidig kväll till sen natt skiftar vi successivt över till innehåll för en vuxnare publik, men med fortsatt fokus på humor och komedi. 

Den 4 april introducerar vi dessutom Viasat Film Hits som HD-kanal för dig som har HD-paketet. Kanalen visar storfilmer, Oscars-vinnare, nordisk drama, tidlösa klassiker och temahelger – nu även i HD-kvalitet. 

Förbättringar av filmpaketet från den 4 april:

  • Utökade sändningstider med hela 17 timmar per dygn
  • Viasat Film Comedy och Viasat Film Family slås ihop och blir nya, förbättrade Viasat Film Family
  • Se film och serier dygnet runt på kanalerna Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits och Viasat Series*
  • Viasat Film Hits erbjuds som HD-kanal 

Ta med dig filmkanalerna på resan! Med Viasat TV To Go, som ingår för dig som Viasatkund, kan du se film och serier direkt i din mobil och surfplatta – live och upp till 48 timmar senare. Dessutom har du som filmkund tillgång till Viaplays stora film- och seriebibliotek med 1000-tals titlar var och när du vill i din TV, mobil, surfplatta och dator.

Du som har HD-paketet hittar nya Viasat Film Hits HD på kanalplats 17 fr.o.m. den 4 april.  

*Med undantag för Viasat Film Action HD som får utökade sändningstider den 18 april.

Arkiv