Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Premiär för kanalen HISTORY!

Nu presenterar vi stolt dokumentär-, reality- och underhållningskanalen HISTORY som ett efterlängtat tillskott i Viasats utbud. Från den 15 november kl. 12.00 finns HISTORY tillgänglig för dig med minst Silverpaket – som tv-kanal, playkanal i boxen och streamad tv-kanal i Viaplay.

HISTORY förmedlar historien på ett annorlunda sätt. Kanalen underhåller och engagerar med spännande program från verkligheten, personliga skildringar och fascinerande fakta inspirerat av dåtid, utspelat i nutid.

Från den 15 november kl. 12.00 hittar du HISTORY på kanalplats 37, som playkanal i boxen och streamad tv-kanal i Viaplay. Kanalens programtablå finns på viasat.se/tv-guide. Har du en favoritlista behöver den uppdateras efter lanseringen. Se hur du uppdaterar din favoritlista »

Inte aktiverat ditt fria Viaplay-konto än? Gör det här »

HISTORY-serier du inte vill missa!

Isvägens krigare bemästrar några av världens mest farliga rutter. Se Ice Road Truckers måndag-torsdag kl. 16.00 från 27/11. Onsdagar kl. 21.00 får vi följa Mountain Men som lever i Alaskas öde bergsområden, långt från moderna bekvämligheter. I Counting Cars transformeras skrothögar som Thunderbirds, Corvetter och Harleys till fantastiska vidunder. Torsdagar kl. 21.00.

För att få tillgång till HISTORY behöver du ha en HD- eller UHD-box. Vill du beställa en ny box? Ring oss på 010-19 99 900 så hjälper vi dig.

Copyright © Viasat AB 2020