Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Förbättrade funktioner i Ultra HD-boxen

2018-12-05 Under december uppdaterar vi mjukvaran för vår Ultra HD-box - Prime 680. Det betyder att du som användare får nya och förbättrade funktioner som underlättar ditt tittande.

Paramount Network ersätter Comedy Central

2018-11-30 15 januari flyttas de bästa serierna från kanalen Comedy Central till Paramount Network.

Outlet i Hyrbutiken!

2018-11-28 Outlet i Hyrbutiken! Från och med den 14 december kan du hyra film för bara 19 kr! Välj bland flera fantastiska titlar, luta dig tillbaka i soffan och njut.

"Jättelycklig över två Henrik-kramar"

2018-11-23 Förra helgen avgjordes Europatouravslutningen DP World Tour Championship i Dubai. De flesta av oss fick följa den spännande turneringen från tv-soffan, men en som var på plats för att heja fram Henrik Stenson m.fl. var Ann-Mari Sjöberg, som vann Viasats tävling där en resa för två till Dubai stod på spel.

Missa inte Diabetesgalan 2018 på TV3

2018-11-13 Den 14 november på Världsdiabetesdagen sänds Diabetesgalan för andra året på TV3, Viafree och Viaplay. Denna gång är galan ännu större än tidigare och hålls på Annexet i Stockholm vilket möjliggör för fler gäster att uppleva kvällen på plats. Dessutom får Peter Jihde sällskap av Molly Sandén som programledare. Isabel Adrian kommer även att leda en exklusiv för- och eftersändning från blåa mattan på galan.

Auktion till förmån för diabetesforskningen

2018-11-02 Den 14 november äger Diabetesgalan rum, för andra året i rad. I fjol samlades närmare sex miljoner kronor in under den två timmar långa direktsändningen och ambitionen är att toppa det resultatet. Inför Diabetesgalan anordnas därför en välgörenhetsauktion där allmänheten kan buda på flera eftertraktade priser. Insamlingen går direkt till Diabetesfonden till förmån för diabetesforskningen.

Nu kan du se dina Fox-favoriter i ännu bättre kvalitet

2018-10-29 Den 1 november stärker vi HD-utbudet då Fox HD flyttar in i de tv-paket som idag har kanalen Fox, vilket innebär att Viasats HD-utbud blir än starkare med hela 41 kanaler i HD-kvalitet. Det betyder också att du kan se bl.a. Modern Family, NCIS: New Orleans, Bull och dina andra Fox-favoriter i ännu bättre kvalitet!

Casta dina kanaler - var och när du vill!

2018-10-23 Nu kan du ta med dig Viaplay och din Chromecast och casta dina kanaler var du vill, när du vill och på vilken skärm du vill. Hemma eller på besök hos släkten? Inga problem, casta på!

Horse & Country visar World Equestrian Games

2018-09-07 Den 11-23 september sänder Horse & Country från World Equestrian Games i Tryon. Utöver de vanligaste och mest populära ridsportgrenarna som hoppning, dressyr och fälttävlan visas även pardressyr. Följ dessutom icke olympiska grenar som körning, reining, voltige och långdistans.

Nu lanserar vi två nya streamade kanaler; Sky News och NTV Mir

2018-08-29 Den 29 augusti utökar vi utbudet av streamade kanaler ytterligare när den brittiska nyhetskanalen Sky News och den ryska nyhets- och dokumentärkanalen NTV Mir flyttar in i Viaplay, exklusivt för dig som är Viasatkund. Med de nya kanaltillskotten erbjuder Viasat upp till 65 streamade kanaler i Viaplay.