Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Filmfavoriter

I början av april 2018 lanserades Filmfavoriter i playtjänsten i boxen med över 200 filmklassiker för alla smaker. Här finns filmklassiker, kultfilmer, kritikerrosade filmer och Oscarsvinnare – med allt från romantik, drama och komedi till action, thriller och kriminaldrama. Filmfavoriter ingår för alla kunder med tv-paket Premium. Från och med den 15 maj 2018 erbjuds även Filmfavoriter som tillval för endast 49 kr/mån.

Bland filmfavoriterna hittar du filmer som Oscarsbelönade The Artist, animerade familjefilmen A Monster in Paris, verklighetsbaserade dramat The Other Boleyn Girl, klassikern Amelie från Montmatre, kriminaldramat In Bruges och mycket, mycket mer. Varje månad uppdateras utbudet med 15 nya filmer.

Med våra playtjänster i boxen kan du starta, pausa och se det du vill när det passar dig – utan att vara styrd av tv-tablåernas tider. För tillgång till playtjänsterna i boxen behöver din box vara ansluten till internet. Se hur du enkelt kommer igång här.

Filmfavoriter ingår för dig som har tv-paket Premium och finns även tillgängligt som en tillvalstjänst för dig som inte har Premium. Lägg enkelt till Filmfavoriter för 49 kr/mån på Mina sidor.