Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Stekhet kvalsommar på Viasat

Fotbollssommaren är hetare än någonsin och nu höjs temperaturen ytterligare. Viasats sportkunder kommer kunna följa Malmö FF, AIK och Djurgårdens hemmamatcher i Europa-kvalet.

Som regerande mästare förbereder sig Malmö FF för sin femte raka sommar med Europa-fotboll. Trots en tung säsongsinledning drömmer Malmö om Champions League-framgångarna från 2014 och 2015, men först väntar kval för de himmelsblå. MFF kliver in i den första CL-kvalomgången, som spelas 10-11 respektive 17-18 juli.

I och med tredjeplatsen i 2017 års allsvenska kvalificerade sig Djurgården för sitt första framträdande i Europa-spelet sedan 2009. I och med vinsten i Svenska Cupen slipper Djurgården en kvalrunda och kliver in i den andra omgången. Fjolårets ligatvåa AIK kommer att inleda Europa-resan i omgång ett.

Primärt kommer kanalen Viasat Sport Premium visa Malmö FF, Djurgården och AIK på hemmaplan i Europa-kvalet, men beroende på motstånd kan bortamatcherna komma att adderas. Självklart visas matcherna även på Viaplay, som du nu kan streama i hela EU.

Så här spelas kvalet:

Champions League

Första kvalomgången (Malmö FF)

10-11 juli

17-18 juli

Europa League

Första kvalomgången (AIK) *

12 juli

19 juli

Andra kvalomgången (Djurgården och ev. AIK)*

26 juli

2 augusti

Håll dig uppdaterad med sändningstider, kanaler osv. genom att besöka vår tv-tablå.