Kanalförändringar C More Sport

Den 1 september* genomför C More mindre förändringar i tillvalspaketet C More Sport. För att tydliggöra huvudkanalerna för respektive sporträttighet kommer den tidigare huvudkanalen C More Sport att utgå. De nischade kanalerna C More Fotboll, C More Hockey och C More Golf kommer framöver att sända de bästa matcherna och tävlingarna för respektive rättighet.

Även Sportkanalen, som ingår i tillvalspaketen Viasat Sport och C More Sport, blir huvudkanal för en blandning av samtliga huvudsporter samt sportnyheter, -dokumentärer och -program.

I samband med detta tillkommer kanalen C More Live 5 HD som blir ett komplement när flera matcher visas samtidigt, precis som för övriga Live-kanaler. C More kommer självklart att visa lika mycket sport som tidigare, men med ändringarna hoppas de göra det enklare för dig som kund att hitta rätt bland kanalerna och rättigheterna.

C Mores sportkanaler hittar du på kanalplats 69-76. Du som är parabolkund behöver ha en internetuppkopplad UHD- eller modernare HD-box för att få tillgång till kanalerna C More Live 2-5.

Första direktsända livematchen på nya C More Live 5 visas torsdagen den 6/9 kl. 19.00 då Luleå möter Timrå i en spännande försäsongshockeymatch.

Saknar du C Mores sportkanaler? Lägg till C More Sport nu så får du de 3 första månaderna till halva priset! Beställ på Mina sidor eller ring oss på 010-19 99 903 så hjälper vi dig. Läs mer om C More Sport och vad som ingår här >

Har du en favoritlista med fina favoritkanaler behöver du göra om den i samband med ändringarna. Se hur du enkelt skapar eller gör om en favoritlista här >

Förändringen träder i kraft hos Viasat måndagen den 3 september.