Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Paramount Network ersätter Comedy Central

2018-11-30 15 januari flyttas de bästa serierna från kanalen Comedy Central till Paramount Network.

Outlet i Hyrbutiken!

2018-11-28 Outlet i Hyrbutiken! Från och med den 14 december kan du hyra film för bara 19 kr! Välj bland flera fantastiska titlar, luta dig tillbaka i soffan och njut.

"Jättelycklig över två Henrik-kramar"

2018-11-23 Förra helgen avgjordes Europatouravslutningen DP World Tour Championship i Dubai. De flesta av oss fick följa den spännande turneringen från tv-soffan, men en som var på plats för att heja fram Henrik Stenson m.fl. var Ann-Mari Sjöberg, som vann Viasats tävling där en resa för två till Dubai stod på spel.

Missa inte Diabetesgalan 2018 på TV3

2018-11-13 Den 14 november på Världsdiabetesdagen sänds Diabetesgalan för andra året på TV3, Viafree och Viaplay. Denna gång är galan ännu större än tidigare och hålls på Annexet i Stockholm vilket möjliggör för fler gäster att uppleva kvällen på plats. Dessutom får Peter Jihde sällskap av Molly Sandén som programledare. Isabel Adrian kommer även att leda en exklusiv för- och eftersändning från blåa mattan på galan.

Auktion till förmån för diabetesforskningen

2018-11-02 Den 14 november äger Diabetesgalan rum, för andra året i rad. I fjol samlades närmare sex miljoner kronor in under den två timmar långa direktsändningen och ambitionen är att toppa det resultatet. Inför Diabetesgalan anordnas därför en välgörenhetsauktion där allmänheten kan buda på flera eftertraktade priser. Insamlingen går direkt till Diabetesfonden till förmån för diabetesforskningen.