Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

"Jättelycklig över två Henrik-kramar"

Förra helgen avgjordes Europatouravslutningen DP World Tour Championship i Dubai. De flesta av oss fick följa den spännande turneringen från tv-soffan, men en som var på plats för att heja fram Henrik Stenson m.fl. var Ann-Mari Sjöberg, som vann Viasats tävling där en resa för två till Dubai stod på spel.

Ann-Mari bodde granne med familjen Stenson i Ytterby och kunde därmed följa den blivande superstjärnan på nära håll när han övade hemma i trädgården. Här kommer en hälsning från Ann-Mari och barnbarnet Albin ett par dagar efter hemkomsten:

Vi ägnade oss nästan helt och hållet åt Race to Dubai på lördag och söndag. Eftersom det blev lite strul med transfern på lördag morgon fick vi ta en taxi och sedan fråga oss fram. Vi fick fantastisk hjälp vid informationstältet som fixade så att självaste logistikdirektören körde oss fram och tillbaka till tv-byn, som låg ca 5 km ut i öknen, i sin Cadillac.

Tv-byn bestod av ett antal långtradare med massa elektronisk utrustning och några baracker och en jättehög lyftkran med paraboler. Inte särskilt glamoröst, men väldigt spännande att se hur arbetet med tv-bilderna från banan fungerade. Vi träffade också den danske kommentatorn Knut, som visade hur han arbetade och talade om att nästa vecka skulle de sända från Hongkong!

Vi hann tillbaka lagom till att Stenson skulle slå ut på första hålet. Vi såg honom på övningsgreen och när han passerade till utslaget hojtade jag till! Henrik kom och gav mig en kram och jag önskade honom lycka till! Detta upprepades även på söndagen! Jag är jättelycklig över två Henrik-kramar, det allra bästa med resan! Att få se denna världsspelare i aktion, när man sett honom öva frenetiskt framför köksfönstret, var häftigt! Som man säger: övning ger färdighet! Och det stämmer verkligen här!

På måndagen valde vi att upptäcka Dubai. Efter frukost åkte vi taxi till Metrostationen vid Internet City, där vi tog Metron till Burj Khalifa. Vi åkte upp till 148:e våningen, i 60 km/h i en tredimensionell hiss, och vilken utsikt! Vi bjöds på juicer, te, kaffe och tilltugg. Sedan åkte vi ner och åt middag samtidigt som vi njöt av vattenspelen i den konstgjorda sjön och färgspelet på Burj Khalifa. Så vackert!

Fantastiska dagar för Albin och mig!! Tack!