Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Paramount Network ersätter Comedy Central

15 januari flyttas de bästa serierna från kanalen Comedy Central till Paramount Network.

Vår innehållsleverantör Viacom har beslutat att ändra namn på kanalen Comedy Central och den 15 januari lanseras Paramount Network, en bredare underhållningskanal hos Viasat.

Paramount Network samlar det bästa av klassisk och ny underhållning med en bred mix av innehåll från populära kanaler som MTV, Comedy Central, TV Land och Channel 5. Kanalen sänder fängslande draman och serier, humor, crime, reality och stjärnspäckade filmer.

På kanalen kan du bl.a. se den spännande, verklighetsbaserade, dramaserien Waco eller följa Ross, Rachel, Joey, Chandler och Phoebe i Vänner. Du kan också hänga med till Colorado där Stan, Cartman, Kyle och Kenny hela tiden hittar på nya hyss i South Park. Utöver detta finns sylvass nyhetssatir i The Daily Show och mycket märkliga dejtingäventyr i realityserien Catfish. Allt detta och mycket mer finns att se på Paramount Network.

Paramount Network finns tillgänglig för dig med minst tv-paket Bas, både som SD-kanal i din tv och som streamad kanal i Viaplay från den 15 januari kl. 06.00. Kanalen kommer finnas på kanalplats 19 i kanallistan, där Comedy Central tidigare hittades.

Ta med dina streamade kanaler i EU med Viaplay. Inte aktiverat ditt Viaplay konto än? Gör det här >

Missat början på programmet? Ingen fara. Du kan enkelt spola tillbaka eller starta om och titta från början – direkt i din tv. Program som är märkta med ”Se från början-symbolen" test20x20 (1) går enkelt att starta om med den gula knappen på fjärrkontrollen. Funktionen finns tillgänglig för kunder med fiber-tv och en UHD-box samt för kunder med parabol-tv och en internetuppkopplad UHD- eller en modernare HD-box.