Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Se Champions League-finalen i VR

2018-05-23 VR behöver inte vara krångligt eller dyrt. Nu kan du som har en smartphone uppleva Champions League-finalen i VR och 360 från Viareal helt gratis! Upplev Viareal med eller utan VR-headset. Appen har stöd för alla mobila VR-headset (Android och iPhone) och Samsung GearVR.

Stekhet kvalsommar på Viasat

2018-05-21 Fotbollssommaren är hetare än någonsin och nu höjs temperaturen ytterligare. Viasats sportkunder kommer kunna följa Malmö FF, AIK och Djurgårdens hemmamatcher i Europa-kvalet.

Säkrare hantering av dina personuppgifter

2018-05-04 På Viasat värnar vi om våra kunders personliga integritet. Därför vill vi informera dig om en positiv förändring kring hur vi framöver kommer att hantera dina personuppgifter. Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU. Syftet med den nya regleringen är att ställa högre krav på hur företag som Viasat hanterar dina personuppgifter, allt för att du som kund ska känna dig tryggare. I samband med detta uppdateras och förbättras vår integritetspolicy.

Premiär för kanalen Horse & Country

2018-05-02 Den 2 maj lanseras den internationella sport- och livsstilskanalen Horse & Country som tillvalskanal hos Viasat. Kanalen sänder exklusiva program, intressanta events och spännande nyheter samt dokumentär- och underhållningsprogram för den hängivna häst- och lantlivspubliken. Horse & Country kostar 59 kr/mån och finns tillgänglig både som kanal i din tv och som streamad kanal i Viaplay.