Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Nu lanserar vi två nya streamade kanaler; Sky News och NTV Mir

2018-08-29 Den 29 augusti utökar vi utbudet av streamade kanaler ytterligare när den brittiska nyhetskanalen Sky News och den ryska nyhets- och dokumentärkanalen NTV Mir flyttar in i Viaplay, exklusivt för dig som är Viasatkund. Med de nya kanaltillskotten erbjuder Viasat upp till 65 streamade kanaler i Viaplay.

Premiär för radiokanalen Star FM i boxen

2018-08-27 Måndagen den 27 augusti flyttar den nya radiokanalen Star FM in i alla Viasats digitalboxar och ersätter därmed kanalen Star 90. Star FM är världens bästa blandband laddat med den bästa musiken från 70-, 80- och 90-talet.

Kanalförändringar C More Sport

2018-08-16 Den 1 september* genomför C More mindre förändringar i tillvalspaketet C More Sport. För att tydliggöra huvudkanalerna för respektive sporträttighet kommer den tidigare huvudkanalen C More Sport att utgå. De nischade kanalerna C More Fotboll, C More Hockey och C More Golf kommer framöver att sända de bästa matcherna och tävlingarna för respektive rättighet.

Viasat sänder svensk golffest

2018-08-16 Det är dags för årets stora svenska golffest. Viasat Golf och Viaplay direktsänder 20 timmar från Nordea Masters som avgörs på Hills Golf & Sports Club i Mölndal utanför Göteborg (16-19 augusti).

Undertext för hörselskadade

2018-08-14 Nu finns möjligheten till undertexter för hörselskadade för allt svenskt innehåll som sänds på kanalerna Viasat Film Premiere och Viasat Series. I de boxar som stödjer funktionaliteten kan du nu göra ett tillfälligt eller permanent val att aktivera undertexter för hörselskadade.

Stor Premier League-premiär på Viasat

2018-08-10 En lång sommar av heta rykten och spektakulära värvningar är snart över. Premier League-lagen är redo för en ny säsong i världens populäraste fotbollsliga.

Maxat fotbollsutbud med Viasat Sport

2018-08-09 Nu gör vi oss redo för en fantastisk höst med livefotboll i absolut världsklass. Med Viasat Sport och Viaplay får du de tyngsta rättigheterna med de största ligorna, de bästa matcherna, exklusivt innehåll och expertanalyser. Viasats sportkanaler är det självklara valet för dig som älskar fotboll.

Nu rivstartar hockeyuppladdningen på C More

2018-08-08 Vilka ska utmana Växjö Lakers om Le Mat-Pokalen och vilka lag i HockeyAllsvenskan ska utmana om att ta steget upp den kommande säsongen? Den 8 augusti startar hockeysäsongen på C More när Frölunda möter Växjö Lakers i Varbergs Ishall i årets första träningsmatch. Under försäsongen visar C More ca 40 träningsmatcher med lag från både SHL och HockeyAllsvenskan innan serierna startar i mitten av september.