Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

UFC kommer till Sverige den 1 juni

Nu är det klart. Världens främsta MMA-organisation UFC kommer tillbaka till Sverige och Stockholm. Den 1 juni smäller det i Ericsson Globe, och Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay direktsänder.

Nästan på dagen två år efter att UFC (Ultimate Fighting Championship) senast gästade Sverige är det dags igen.

Då kröntes en fantastisk kväll i Globen med att Alexander ”Mauler” Gustafsson svarade för sin karriärs kanske bästa insats genom att slå ut Glover Teixeira. Den svenske stjärnan firade sin bejublade seger med att fria till sin flickvän Moa i oktogonen.

Den 1 juni är det dags för nya klassiska ögonblick, då UFC arrangerar sin sjätte gala i Sverige. Ännu är det inte klart vilka fighters som kommer att återfinnas på matchkortet i Stockholm.

Förutom Alexander Gustafsson har även David Teymur, Ilir Latifi och Jack Hermansson haft stora framgångar i UFC, och återväxten bakom dem är god. Intresset för MMA (mixed martial arts) i Sverige växer stadigt.

Biljetter till UFC Stockholm släpps till allmän försäljning den 5 april. Men UFC rekommenderar fans att anmäla sitt intresse tidigt via ufc.com/Stockholm för att säkra sina biljetter i förväg.

Galan i Globen direktsänds på Viaplay.