Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Det är inte ”bara diabetes”!

En återkommande fras är ”men det är ju bara diabetes!”. Detta trots att över 500.000 människor har diagnosen Diabetes i Sverige -varav 50.000 av dessa har typ 1. Det är en autoimmun sjukdom som man 2019 fortfarande inte vet varför man får. Din hjälp behövs för att sprida korrekt fakta och öka medvetenheten om sjukdomen. Missa därför inte Diabetesgalan den 14e November klockan 20.00


Nordic Entertainment Group har ett långsiktigt engagemang för att öka medvetenheten om Diabetes typ 1 och typ 2 och samla in medel till forskning som i förlängningen ska leda till ett varaktigt botemedel. NENT Group har under en treårsperiod samarbetat med Svenska Diabetesförbundet och skapat bland annat Diabetesgalan som är världens första livesända Diabetesgala. Under den här perioden så har vi kommit väldigt långt men det är bara en god start på en lång resa, mycket återstår.


För att samla in medel till forskning så kommer NENT Group likt förra året att arrangera en välgörenhetsauktion till förmån för forskning som lanseras den 1 november. Missa inte att bland mycket ha möjlighet och buda på en ”padelmatch med en tidigare tennislegendar”, att ”få vara statist i en av Sveriges i nutids mest hajpade serier” eller varför inte ”buda hem en egen konsert med en av våra bästa artister under 2019”?


Länk till auktionerna som startar 1 november klockan 9:00 www.tradera.com/diabetesgalan