Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

19 december lanseras den nya sportkanalen Viasat Sport Extra

Den 19 december är det premiär för HD-kanalen Viasat Sport Extra, en bred sportkanal med ett urval av populära sporter med något för alla. Här kommer rättigheter som Premier League, NFL, IndyCar och matcher från både ishockey-VM och handbolls-EM 2020 att visas.


Från den 19e december kl. 12 blir den nya kanalen Viasat Sport Extra ett tillskott hos Viasat. Kanalen kommer visa ett brett urval av populära sporter med något för alla. Här kommer rättigheter som NFL, Premier League, Championship, EHF Champions League, MLB, IndyCar och Speedway GP att visas. Viasat Sport Extra kommer även sända hockeymatcher från NHL och Champions Hockey League samt ett urval av mästerskapsmatcher från både Handbolls-EM och Ishockey-VM.

Bland de sporter och rättigheter som Viasat Sport Extra-tittare kontinuerligt kommer att kunna se märks inte minst Premier League. Viasat Sport Extra kommer att sända 1-2 matcher/omgång från världens mest populära fotbollsliga.

Premier League blir givetvis en av höjdpunkterna i Viasat Sport Extra, men för att få tillgång till allt vårt innehåll, och vara garanterad alla toppmatcher i Premier League så krävs det fortfarande ett köp av tillvalspaket Viasat Sport.

Viasat Sport Extra kommer att finnas tillgänglig som HD-kanal på parabol- och fiber-tv, men också som streamad kanal i Viaplay. Den nya kanalen kommer att ingå i tv-paket Mellan, Stor, Premium eller Viasat Sport, men finns även i äldre tv-paket.

Hos Viasat kommer kanalen att ersätta TV3 Sport i samtliga paket där den kanalen tidigare har funnits. Kanalen kommer även att ersätta TV3 Sport hos Kalejdo, Serverado och Connect TV den 19e december.

Viasat Sport Extra kommer att finnas på kanalplats 14 i kanallistan hos Viasat. Har du en favoritlista och vill få med den nya kanalen Viasat Sport Extra behöver du göra om den. Mer om detta kan du läsa här.